Mezoterapie Injectabila

Mezoterapie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Mezoterapia este o procedură minim-invazivă care presupune administrarea directă a substanțelor medicamentoase (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, minerale etc.) la nivelul zonelor afectate prin injectare intradermică, cu scopul stimulării oxigenării locale și a foliculior piloși existenți, promovării apariției de noi fire, cât și pentru stoparea anumitor procese care determină pierderea firelor de păr.

barbati - femei

Peeling Chimic

Peeling Chimic Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite.

barbati - femei

PRX T33 Peeling Chimic

Peeling Chimic PRX T33 Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Tratamentul este revolutionar pentru ca foloseste proprietatile acidului tricloracetic in concentratie mare (TCA 33%) insa este lipsit de reactiile adverse asociate acestuia precum inrosirea pielii, senzatie de usturime sau hiperpigmentare reactiva

barbati - femei

Microneedling Dermapen 4

Dermapen 4 Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Microneedlingul este o formă de mezoterapie, care se efectuează cu un dispozitiv specializat, în locul tradiționalei seringi. Aparatele de microneedling sunt dispozitive de penetrare transcutanată care crează la nivelul pielii 2 efecte: o injurie superficială, rapid reversibilă care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină și al 2 efect este crearea prin înțepare de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii.

barbati - femei

Consultatie Dermatologica

Consultatii Dermatologice Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Clinca de dermatologie Elixir Beauty Clinic ofera consultatii dermatologice si dermatoscopie,oferind o gama diversificata de tratamente pentru : Acnee , Alopecie, Pielea Lasata, Riduri, Transpiratia Execesiva, Papiloame, Veruci, Chisturi, Melasma, Cicatrici Post Acneeice, Vergeturi.

barbati - femei

Dermatoscopie

Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Dermatoscopia este o metodă noninvazivă, folosită inițial pentru examinarea leziunilor cutanate pigmentare. Actual, utilitatea metodei este recunoscută și pentru evaluarea unor leziuni amelanotice și pentru afecțiuni cutanate netumorale. Se efectuează cu un instrument numit dermatoscop, ce permite vizualizarea structurilor cutanate din epiderm, joncțiunea dermoepidermică și din dermul superior.

barbati - femei

Electrocauterizare papiloame, veruci, condiloame

Electrocauterizare papiloame, negi, veruci, condiloame Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Electrocauterizarea este o procedura dermatologica minora, prin care se distruge termic un tesut, niste leziuni mici, cutanate, benigne. Distrugerea leziunilor se face prin incalzire termica, folosind un circuit electric creat intre doi electrozi. Aparatul se numeste electrocauter.

barbati - femei

Proceduri Dermatologice

Proceduri dermatologice Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Proceduri dermatologice Clinca de dermatologie Elixir Beauty Clinic : Alopecie aerata, Batoriomicom, Biopsie cutanata cu sutura, Chist sebaceu, Chiuretare moluscum contagiosum, Consultatie , Dermatoscopie, Electrocauter papiloame,veruci, condiloame , Excizie chirurgicala, Keratoze actinice sau seboreice, Pansament, Scos Fire, Sindromul unghiei incarnate, Anestezie locala cu Emla

barbati - femei

PRP - Terapia Vampir

Terapai Vampir PRP Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea fetei, a gâtului, a decolteului si a mâinilor. Aceasta procedura se adreseaza pacientilor care vor o îmbunatatire a aspectului, dar nu vor sa apeleze la injectarea cu o substanta chimica sau artificiala.

barbati - femei

Reducerile de Vara 2021

Vara a venit cu reduceri importante pentru tine la ELIXIR Clinic. Majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 25%. Nu ratati aceasta ocazie!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE