Drenaj Facial Dermoled Drobeta Turnu Severin


              Terapia Dermoled – Piele Tanara
              Terapia Dermoled utilizeaza lumina rosie pentru a activa celulele fotoreceptoare si a stimula sinteza de colagen si elastina, pentru a reda fermitatea si elasticitatea pielii.
 

              Beneficiile terapiei Led
  • Lumina rosie - Dispozitivele DermoLed Body Health reprezinta o metoda in aplicarea luminii rosii. Acestea dispunde diode cu emisie de lumina rosie ce patrunde ininteriorul pielii activand celulele responsabile cumentine- rea elasticitatii tegumentului.
  • Relaxare - Tratamentul este extrem de relaxant, transmiterea energiei la nivelul pielii fiind totalnedureroasa si potrivita oricarui tip de ten.
              Pielea sufera modificari o data cu trecerea anilor deoarece nivelul de sinteza a fibrelor de colagen si elastina, responsabile cu elasticitatea pielii, scade semnificativ. Fotoimbatranirea isi spune cuvantul iar la nivelul tegumentului apar petele pigmentare, riduri, matifierea tenului. Desi sunt cunoscute mai multe metode invazive de combatere a semnelor de imbatranire de la nivel facial, DermoLed ofera solutia la aceste probleme, metoda fiind non-invaziva si relaxanta.
              Terapia trateaza cu ajutorul unui sistem de lumini de culoare rosie ce interactioneaza cu fibroblastele, stimulandu-le sa produca colagen si elastina. LED-urile nu se bazeaza pe folosirea energiei termice fiind o terapie sigura ce nu produce leziuni.
              Terapia DermoLed este o excelenta metoda de rejuvenare, energia livrata de diode fiind optima pentru intinerirea tenului. Numarul sesiunilor este personalizat in functie de necesitatile tenului persoanei ce este tratata. Terapia se aplica pentru orice tip de ten.

 

              Asocierea terapiei Led cu alte terapii
              DermoLed poate fi utilizat ca unica terapie sau poate fi combinat cu alte tratamente precum DermoHealth sau Microdermabraziunea. Combinarea terapiei DermoLed cu masajul DermoHealth in acelasi dispozitiv face ca rezutatele obtinute sa fie complexe si spectaculoase. In asociere cu microdermabraziunea, lumina led va actiona mai puternic deoarece celulele moarte vor fi eliminate in prealabil.

 

              Indicatii
  • Reducerea ridurilor fine si a liniilor de expresie Reducerea petelor pigmentare
  • Reducerea cicatricilor post-acnee
              Aplicati LED terapia cate 3 min.pe fiecare zona pentru ca lumina sa patrunda si sa actioneze in interior. Daca tegumentul este curatat lumina emisa de diode va patrunde mai eficient. Finalizati tratamentul prin aplicarea unei crème pentru protectie solara.Recomandare: pentru rejuvenarea tenului se recomanda ca terapia sa se efectueze de doua ori pe saptamana, cate patru minute pe fiecare zona.                                                                                                        
              Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Drenaj Facial Dermoled din Drobeta Turnu Severin.
Vino la noi in clinica pentru un tratament facial personalizat. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.    
    
                              

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Drenaj Facial DermoLED

15min - 50 lei

40 lei

30 lei