Epilare Definitiva Laser

Elysion Pro este cel mai nou aparat de epilare definitiva laser dioda de ultima generatie dezvoltat in Spania de producatorul Cocoon Medical. Uita de vechea tehnologie IPL si treci la nivelul urmator de epilare laser. Epilarea definitiva cu laserul Elysion Pro se realizeaza eficient si fara disconfort datorita tehnologiei crystal freeze.

Epilare Definitiva Laser Elysion - Femei

Epilade Definitiva Laser Drobeta Turnu Severin Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor noilor tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltate in domeniul aparatelor de estetica medicala.

femei

Epilare Definitiva Laser Elysion - Barbati

Epilade Definitiva Laser Dioda Elysion Pro Drobeta Turnu Severin Elysion Pro este cel mai nou aparat de epilare definitiva, cu rezultate excelente pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului. Spre deosebire de alte aparate sau tehnici prezente actual pe piata in vederea epilarii definitive, Elysion permite epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare.

barbati

Reduceri Elixir Beauty Clinic

La Elixir Beauty Clinic majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 40 %. Nu ratati aceasta ocazie!Va asteptam in noua locatie din Bld. Ion C. Bratianu Nr. 3!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE