https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/elixir-clinic.appspot.com/o/flamelink%2Fmedia%2F1568027090972_sculptor.png?alt=media&token=2a960cab-3130-48c1-a336-db135021e322          

HImFu Drobeta Turnu Severin

          Cavitatia HImFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a adipocitelor, dar fiind non-invaziva si nedureroasa. Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Ca urmare a cresterii presiunii intracelulare se produce implozia, celulele grase se sparg continutul acestora fiind evacuat in spatiul interstitial.Grasimile eliberate vor fi preluate de sistemul limfatic propriu organismului si vor fi eliminate din organism.
          Acest tratament are control perfect asupra adancimii de penetrare in interiorul tesutului (2,5- 3 cm), distrugand un numar important de adipoite, dar garantand in acelasi timp ca tesuturile adiacente nu sunt afectate.
          Organismul nu are tendinta de a distruge celulele adipoase in mod obisnuit, de aceea dupa efectuarea terapiei HImFU specialistii recomanda ca persoana tratata sa consume minim 2 litri de apa si sa urmeze un stil alimentar sanatos, pentru a accelera eliminarea grasimilor din organism. E recomandat ca terapia HImFU sa se efectueze o singura data pe saptamana pentru a nu supraincarca ficatul cu grasimi, iar aceasta sa fie urmata de un masaj transdermic DermoHealth pentru a stimula drenajul limfatic si a grabi eliminarea grasimilor din organism. De asemenea, este recomandata orice forma de efort fizic pentru ca musculatura angrenata in miscarile efectuate sa consume grasimea rezultata din spargerea celulelor grase.

 


          HImFU 2.7 / Ultracavitatia 2.7 – cea mai sigura si eficienta tehnologie
          Spre deosebire de celelate echipamente de cavitatie cu frecventa joasa (35- 80kHz), cavitatia HImFU cu frecventa inalta( 2.7MHZ, 45 w) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 3 cm. Astfel rezultatele sunt garantate si de durata, organismul persoanei tratate fiind in perfecta siguranta.
          Ultracavitatia 2.7 MHz foloseste cele mai mari cicluri de putere, impulsuri intense repetitive ce actioneaza strict asupra tesutului adipos fara a afecta tesuturile adiacente.
          Cavitatia Body Health este cea mai inovatoare terapie din industria estetica ce diminueaza circumferinta tratata cu pana la 4 cm in doar o sesiune. Acest tratament nu necesite administrarea de anestezie sau analgezice, activitatea habituala putand fi reluata imediat dupa tratament.

 


          HImFU 2.7 + terapie LED

          Cui se adreseaza cavitatia 2,7 + Led terapia?
Acest tratament este potrivit pentru persoanele care doresc sa elimine adipozitatile localizate la nivelul soldurilor, coapselor, abdomenului etc. Este o terapie excelenta pentru a corecta asimetriile ramase dupa o interventie de liposuctie chirurgicala. Poate fi efectuata atat de femei cat si de barbati.

          De ce combinam Ultracavitatia 2.7 cu Led Terapia?
Aceasta sinergie de terapii are acelasi obiectiv ca cel al liposuctiei chirurgi- cale, dar eliminand total durererea, semnele, recuperarea si administrarea de diverse medicamente.

          Dispozitivul Body Health are doua functii:
Ultracavitatia 2.7 ce distruge definitiv celulele adipoase diminuand zona tratata cu pana la 4 cm si Led terapia ce actioneaza asupra tegumentului stimuland sinteza de fibre de colagen si elastina, proteine esentiale pentru fermitatea pielii.

 

           Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la HImFU din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat de slabire. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.    
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
HimFU

30min - 250 lei

230 lei

200 lei