Tunel Ifrarosu

Impachetari Tunel Infrarosu Drobeta Turnu Severin Tunelul cu raze infrarosii “No Cellulite” reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari, iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.

    
    Impachetari Tunel Infrarosu Drobeta Turnu Severin


        IMPACHETARI IN TUNELUL CU RAZE INFRAROSII “NO CELLULITE”
        Tunelul cu raze infrarosii “No Cellulite” reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari, iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.
        Caldura oferita de razele infrarosii in cadrul sedintelor de impachetari anticelulita, este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de doua ori mai bune. 

         Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Impachetarile in Tunel Infrarosu din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat de slabire.    

 

 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Impachetari Tunel IR

45min - 90 lei

70 lei

50 lei

Impachetari Tunel IR + Electrosimulare

45min - 130 lei

100 lei

70 lei