Masaj Anticelulitic DermoHealth Drobeta Turnu Severin

             Terapie noninvaziva
             Masajul transdermic DermoHealth este o terapie eficienta ce actioneaza prin interme- diul presiunii negative, cu un debit constant pentru a mobiliza celulele adipoase, redistribuindu-le si astfel inlaturand celulita. Masajul are efect si la nivelul pielii stimuland microcirculatia si redand elasticitatea tegumentului. Manevrele specifice acestui masaj accelereaza drenajul limfatic favorizand eliminarea toxinelor din organism.

             Remodeleaza-ti silueta
             Aceasta este metoda excelenta pentru a remodela silueta deoarece activeaza cele mai profunde straturi ale tesutului adipos stimuland lipoliza si astfel reducand volumul zonelor tratate. Rolele incorporate in dispozitivul de tratament vor masa eficient tegumentul redandu-i elasticitatea si fermitatea. Efectele spectaculoase sunt oferite fara durere sau alte semne lasate la nivelul pielii, ba chiar vor fi amplificate de starea de relaxare.

             Aplicabilitate la nivel facial
             Masajul transdermic la nivel facial stimuleaza microcirculatia si astfel imbunatateste metabolismul celular. Acest masaj are efecte spectaculoase asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi eliminandu-le rapid. Elibereaza tesutul de la acest nivel de toxine si ii reda fermitatea si elasticitatea. Este un excelent tratament de recuperare a interventiilor chirurgicale faciale decongestionand si reducand edemele.

             Principiile Vacuumterapiei
             Masajul transdermic DermoHealth lucreaza cu presiune negativa formand vid cu tesuturile. Mobilizarea dispozitivului prin manevre specifice are efecte imediate la nivelul organismului eliminand celulita, reducand in volum zonele tratate, eliberand surplusul de toxine si lichide din organism si trasand o silueta perfecta.
             Surplusul de lichide in organism poate avea la baza mai multi factori cum ar fi consumul excesiv de sare, obiceiuri alimentare nesanatoase, lichide consumate in cantitate insuficienta etc.
             De aceea organismul va fi satisfacut in urma unei terapii de masaj transdermic DermoHealth, aceste probleme fiind eliminate.Aparitia celulitei este un proces complex ce are la baza foarte multi factori.
             In majoritatea stadiilor celulita este caracterizata de formari de grupuri de 8-10 adipocite ce poarta denumirea de micronoduli. O data ce avanseaza, aceste grupuri sunt invelite de o membrana conjunctiva devenind macronodul. Acestia au o influenta negativa in circulatia sangvina presand pe vase. In aceste stadii pielea va avea aspect de “coaja de portocala”, aspect ce devine extrem de deranjant. Masajul transdermic inlatura aceste formatiuni de celule adipoase reducand aspectul de coaja de portocala si decongestionand tesuturile.
             Aceasta terapie este extrem de relaxanta si are efecte benefice asupra intregului organism fiind total non-invaziza si non-agresiva.

            Drenaj limfatic excelent – control absolut
Dispozitivul ergonomic oferit de Body Health ofera posibilitatea terapeutului sa efectueze cele mai eficiente si precise miscari. Forma acestuia va permite accesul la orice zona a corpului: spate, brate, abdomen, fese, coapse, gambe, in timpul sesiunii fiind masat intreg lantul ganglionar. Astfel se va obtine cel mai eficient masaj de drenaj limfatic ce va decongestiona tesuturile cu edeme si va elimina apa si toxinele acumulate in exces in organism.

             Beneficiile masajul transdermic DermoHealth
  • Activeaza circulatia sangvina crescand aportul de oxigen la nivelul tesuturilor
  • Stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor crescand elasticitatea si fermitatea pielii
  • Inlatura aspectul de “ coaja de portocala” si nodulii celulitici
  • Reda forma si conturul siluetei
  • Stimuleaza sinteza de fibre de colagen si elastina
  • Efectueaza cel mai eficient drenaj limfatic
  • Reduce edemele de la nivelul tesuturilor
  • Combate cearcanele si pungile de sub ochi
 


            Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Masajul transdermic DermoHealth din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat de slabire. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.    
 

 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Masaj Anticelulitic Dermohealth

30min - 100 lei

90 lei

80 lei