Microdermabraziunea cu stick-uri cu pulbere de diamant Drobeta Turnu Severin

            Stiloul cu design elegant
            Stiloul cu design elegant oferit de BodyHealth este conceput din otel chirurgical de cea mai inalta calitate fiind hipoalergenic. Forma sa ergonomica este ideala pentru a putea accesa facil si cele mai inguste spatii de la nivel facial. Doua optiuni de capete de tratament pentru eficienta si control absolut.

            Stick-urile de unica folosinta
            Stick-urile de unica folosinta cu pulbere de diamant sunt un concept exclusiv oferit de BodyHealth. Pulberea fina de diamant curata excelent tenul, granulatia ei fiind intacta la fiecare sesiune de tratament. Pulberea de diamant este hipoalergenica si ofera siguranta in aplicarea tratamentelor de microdermabraziune.

 

            Beneficii unice
  • Exfolierea celulelor moarte de la suprafata tegumentului Eliminarea semnelor de fotoimbatranire
  • Combaterea punctelor negre superficiale Inlaturarea petelor pigmentare Combaterea ridurilor fine si a liniilor de expresie
  • Reglarea excesului de sebum Inchiderea porilor dilatati Tratarea cicatricilor post-acnee
  • Inlaturarea vergeturilor noi formate
            Principiile microdermabraziunii cu pulbere de diamant
            Tehnica de microdermabraziune cu dischete de unica folosintacu pulbere de diamant este cea mai moderna metoda de revigorare si redare a luminozitatii tenului. Terapia este un peeling mecanic cu pulbere de diamant , total non-invaziv si non-agresiv ce exfolieaza controlat celulele moarte de la suprafata pielii. Astfel se stimuleaza regenerarea celulara la nivelul zonei tratate urmand ca organismul sa creeze noi fibre de colagen si elastina. Conceptul unic cu dischete de unica folosinta ofera eficienta maxima la fiecare tratament.

            Stilou ergonomic si capete cilindrice special pentru microdermabaraziune
            Stiloul ergonomic , creeat din otel chirurgical de cea mai inalta calitate permite control absolut in timpul efectuarii terapiei. BodyHealth ofera doua capete de tratament ce se ataseaza stiloului, unul de 20mm si celalat de 10 mm. Stick-urile de unica folosinta cu pulbere de diamant vor fi lipite pe aceste capete, pe zona delimitata. Doua optiuni pentru cea mai eficienta personalizare a tratamentului, ce ne permite sa avem acces la orice zona de la nivel facial. Astfel nu se vor omite spatiile inguste si pliurile de la nivel facial..

            Kit cu dischete de unica folosinta cu pulbere de diamant
            BodyHealth ofera un kit special cu dischete abrazive de unica folosinta. Acestea vor fi noi la fiecare sesiune astfel gradul de abraziune nu este influentat, iar efectele fiind maxime la fiecare terapie. Dischetele sunt 100% igienice si sigure.
Granulatii diferite ce permit cea mai eficienta personalizare a terapiei in functie de necesitatile persoanei tratate (400, 600, 1000 de la cea mai abraziva pana la granulatia cea mai fina) Dischete de dimensiuni mici sau mari ce se adapteaza in functie de zona ce urmeaza a fi tratata.


            Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Microdermabraziunea cu pulbere de diamant din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament facial personalizat. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin. 
  
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Microdermabraziune Faciala

15min - 90 lei

80 lei

70 lei