Consultatie Nutritionist

Consultatie Nutritionist Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Consultatia nutritionala este primul pas pe care il poti face spre o viata sanatoasa. Scopul acestei consultatii este de a-ti oferi informatiile si modalitatile de a le pune in practica pentru a atinge o greutate optima, precum si de a-ti recapata energia si starea de bine.

     Consultatie Nutritionist
 

     Cand sa mergi la o consultatie de nutritie?
     Dieta echilibrata reprezinta cheia succesului atunci cand vine vorba de starea ta de sanatate. 
     O dieta echilibrata si personalizata te poate ajuta sa atingi unul din cele mai mari obiective pe care ti le-ai setat: acela de a avea o greutate perfecta si potrivita pentru inaltimea ta. 
     Ce este o consultatie de nutritie ?
     Consultatia nutritionala este primul pas pe care il poti face spre o viata sanatoasa. Scopul acestei consultatii este de a-ti oferi informatiile si modalitatile de a le pune in practica pentru a atinge o greutate optima, precum si de a-ti recapata energia si starea de bine.
       In cadrul unei consultatii nutritionale, nutritionistul-dietetician poate diagnostica o afectiune sau tulburare alimentara de care suferi, propunandu-ti un plan nutritional adecvat, adaptat nevoilor si posibilitatilor tale. Consultatia nutritionala implica sinceritate fata de specialist, detalierea istoricului alimentar avut pana in momentul consultatiei si dorinta de a face o schimbare in bine

     Top 5 cazuri in care sa mergi la o consultatie de nutritie 
     1.   Vrei sa slabesti. Sau sa te ingrasi.
     Daca vrei sa pierzi cateva kilograme sau sa pui cateva kilograme, consultatia nutritionala este solutia perfecta pentru a te ajuta sa iti atingi scopul. Specialistul te va ajuta sa dezvolti un plan alimentar adecvat, eliminand alimentele nocive. Acesta iti va oferi cele mai bune sfaturi nutritionale pentru a te ajuta sa adopti o dieta, dar si pentru a intelege ce rol au alimentele in viata ta si in atingerea scopurilor pe care le ai.
     O noua dieta are nevoie de disciplina si perseverenta pentru a-ti obisnui corpul cu noile tipare alimentare, iar nutritionistul-dietetician va fi in permanenta alaturi de tine in acest proces. Tot cu ajutorul lui, prin dieta personalizata si suplimentare, vei putea regla valorile anormale ale analizelor de laborator. Un nutritionist-dietetician va recomanda mereu cele mai eficiente diete pentru slabit sau ingrasat.
     Mai mult decat atat, acesta ii poate ajuta si pe copii sa slabeasca, daca sunt supraponderali sau obezi. In prima faza, specialistul va elimina alimentele de tip fast-food sau dulciurile in exces si le va inlocui treptat cu variante mai sanatoase, care sa ajute la modelarea comportamentului alimentar sanatos si sa sustina formarea unui adolescent cu o stare de nutritie optima.

     2.   Vrei sa ramai insarcinata
 
     Atunci cand obiectivul este de a ramane insarcinata, un consult nutritional este recomandarea noastra. In acest fel, te poti asigura ca organismul tau primeste toti nutrientii de care are nevoie pentru a dezvolta si mentine o sarcina sanatoasa. Tot o consultatie de nutritie  si un plan nutritional adecvat te pot tine departe de unul dintre cele mai mari pericole din sarcina, si anume diabetul gestational.

     3.   Ai o afectiune digestiva
     Un diagnostic precum sindromul intestinului iritabil, gastrita sau ulcer atrage dupa sine necesitatea adoptarii unei diete. Nutritionistul-dietetician este cel care te poate ajuta din acest punct de vedere. Acesta va elabora un plan alimentar care sa corespunda nevoilor tale, plan din care va scoate alimentele cu potential nociv cu scopul de a-ti ameliora simptomele. In acest fel, vei putea sa iti mentii starea de sanatate si sa elimini disconfortul produs de aceste afectiuni medicale.

     4.   Mananci compulsiv
 
     Mancatul compulsiv poate duce la dezechilibre alimentare severe si la acumularea rapida a kilogramelor in plus. Cel mai probabil, in aceste cazuri, consultatia nutritionala va fi combinata cu sedinte de psihologie nutritionala, care te pot ajuta sa intelegi mai bine de unde provine nevoia de a consuma alimente fara a avea control si care sunt alimentele care te pot ajuta sa obti senzatia de satietate.

     5.   Depresie si anxietate
     Alimentele pe care le consumi iti pot afecta si starea psihica, nu numai pe cea fizica. Daca suferi de episoade de depresie si anxietate, este foarte posibil ca un rol foarte important in declansarea sau sustinerea acestora sa il aiba si alimentele pe care le consumi. Un nutritionist-dietetician este cel care te va ajuta sa te restabilizezi emotional si sa tii sub control emotiile intense, prin schimbarea tiparelor alimentare.

     Orice decizie ati lua, un lucru trebuie retinut: expertiza unui specialist cu studii superioare in Nutritie si Dietetica va asigura de fiecare data cele mai bune rezultate. Ancheta si frecventa alimentara detaliate impreuna cu stabilirea starii de nutritie sunt cele mai importante etape in efectuarea unui plan alimentar corect si eficient. Iar pentru acest lucru, este nevoie de experienta profesionala si de specializare.

 
 

Preturi

durata - pret/minut
Consultatie Nutritionist
100 lei