Radiofrecventa Faciala Drobeta Turnu Severin

      Ce este Radiofrecventa?
      Radiofrecventa faciala este o procedura care actioneaza pe baza undelor electromagnetice si care reuseste sa penetreze toate straturile pielii: epiderma, dermul si hipodermul. Este o terapie non-invaziva. Datorita caldurii degajate, care ajunge pana la 60 de grade  este provocata o contractie a fibrelor de colagen. Datorita fibrelor de colagen, pielea isi recapata elasticitatea,fermitatea si prezinta un aspect de tonifiere.

      Care sunt avantajele Radiofrecventei?
- Amelioreaza aspectul de oboseala la nivelul fetei reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor
- Joaca un rol cheie in producerea fibrelor de colagen si a elastinei
- Ofera fermitate si tonifiere pielii
- Ajuta la oxigenarea tesuturilor in profunzime
- Atenueaza cicatricile
- Ofera luminozitate pielii si un aspect tanar
- Are efect de liftare a fetei
- Rejuvenare faciala
- Trateaza acneea

      Contraindicatii
      Infectii ale pielii, eczeme, herpes sau boli contagioase, boli cronice (diabet, hipertensiune, hepatita, etc), cancer, boli neurologice (epilepsie, spasmofilie, etc),  implanturi metalice, implanturi si aparate dentare, sarcina si alaptare.

      Terapia este dureroasa?
      Nu

      Efecte secundare
      Nu sunt

      Durata si rezultate
      Se recomanda efectuarea a cate 2-3 sedinte/saptamana, timp de minim o luna de zile. Durata unei sedinte este de 15 minute .

      Recomandari
      Specialistii Elixir Beauty Clinic recomanda pentru rezultate vizibile in timp scurt combinarea Radiofrecventei cu CrioRadiofrecventa faciala.

      BENEFICII RADIOFRECVENTA FACIALA
  •     lifting fara chirurgie;
  •     netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
  •     diminuarea pliurilor nazo-labiale;
  •     reducerea barbiei duble;
  •     reducera pungilor si cearcanelor;
  •     sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
  •     stimularea elastinei si colagenului.

      CE ESTE RADIOFRECVENTA FACIALA?
      Unda de radio frecventa penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen;
      Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina;
      Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit;
      Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.
      DURATA: 15 min/ sedinta pe toata fata. Protocolul de urmat pentru un tratament complet: doua sedinte pe saptamana timp de 4 saptamani; un tratament preventiv o data pe luna.

      INTREBARI FRECVENTE
      Este radiofrecventa dureroasa sau nesigura?
      Radiofrecventa reprezinta un tratament nedureros. Caldura provocata de aplicatorul de radiofrecventa simtita in timpul tratamentului este perfect tolerabila. Este o procedura nechirurgicala, fara anestezie – non-invaziva. Nu se experimenteaza nici un disconfort in timpul sau dupa efectuarea tratamentului ȋn schimb se beneficiaza de efectul de lifting al pielii fara durere. Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.


           Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Radiofrecventa din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament facial personalizat. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.
 


   
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Radiofrecventa Faciala

15min - 100 lei

90 lei

80 lei