Solar Megasun

Salon de Bronzare Megasun Drobeta Turnu Severin Nu mai este un secret ca oamenii cauta tot mai des sa isi imbunatateasca imaginea. Cea mai noua tendinta “la moda” este sa ai o piele de invidiat! Cu cat cerintele cresc, cu atat aparatura se perfectioneaza si se diversifica pentru a obtine o bronzare perfecta.

            
          
Studio de Bronzare Megasun Drobeta Turnu Severin   
        
            MegaSun Tower SPACE 2000 : Locul care te incanta!
            MegaSun Space 2000 intruneste toate caracteristicile tipice MegaSun: eleganta, confort si incantare. Designul inovator este completat de calitatea materialelor si intensitatea iluminarii.
Exista loc pentru mai mult: mai multa individualitate, mai multa atractie si mai mult confort.
Tuburi 50 x 180 watt , Dimensiuni Inchis 1400mm x 1405mm x 2180mm , Deschis 1400mm x 1940mm x 2180mm

            Apratele de bronzat de la MegaSun sunt printre cele mai renumite din lume. Design inovator şi uşurinţă în utilizare combinată cu fineţe tehnică -într-un cuvânt: MegaSun.

            Puteţi alege aparatul potrivit dintr-o gamă vastă: bronzare sănătoasă, personalizare cu preselecţie, solar potrivit pentru săli de fitness sau cu boostere unice de colagen orientate spre wellness.

            Elixir Beauty Clinic va ofera servicii de bronzat folosind aparatura de ultima generatie

            Nu mai este un secret ca oamenii cauta tot mai des sa isi imbunatateasca imaginea. Cea mai noua tendinta “la moda” este sa ai o piele de invidiat! Cu cat cerintele cresc, cu atat aparatura se perfectioneaza si se diversifica pentru a obtine o bronzare perfecta.

            Astazi nu mai trebuie sa ne facem griji! Studiourile noastre sunt dotate cu cele mai bune aparate de bonzat – marca Megasun . Aparatele Megasun ating cel mai inalt nivel de calitate existent pe
piata prin traditie si eleganta. Fiind fabricate in Germania calitatea lor este garantata. Aceste aparate asigura o bronzare perfecta dar si un confort de cinci stele.

            In functie de tipul de piele clientii pot fi sfatuiti sa aleaga tot felul de acceleratoare, adica diverse lotiuni care te ajuta sa te bronzezi mai repede, te protejeaza si iti hidrateaza intens pielea.
            Totodata, mai exista si lotiuni postbronzare care iti ingrijesc pielea si mentin bronzul un timp mai indelungat.

            Clientii care nu au inca o parere concreta despre ceea ce reprezinta solarul, de beneficiile lui si cum sa urmezi fiecare sedinta in parte, pot fi indrumati de personalul avizat al studioului astfel ca decizia sa fie luata in deplina cunostinta de cauza.


            Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Solar de Bronzat Megasun din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un bronz perfect. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.
 

   

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
Abonament Clasic
1min - 3 lei
Abonament Silver ( Valabil 2 luni )
50min - 2.8 lei
Abonament Gold ( Valabil 4 luni )
100min - 2.6 lei
Abonament Platinum ( Valabil 6 luni )
150min - 2.5 lei