Intraceuticals

Intraceuticals Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie cel mai bun tratament facial din lume : Intraceuticals denumit si tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene . Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici estetice din lume. Actionat cu ajutorul tehnologiei cu oxigen hiperbaric, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active benefice pielii.

barbati - femei

Injectari cu Acid Hialuronic

Injectari cu acid hialuronic Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Acidul hialuronic ajuta la retinerea apei si asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor.

barbati - femei

Injectari cu Botox

Injectari cu botox Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Toxina botulinica (Botox) este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Toxina botulinica este produsă de Clostridium botulinumcare în trecut era deosebit de periculoasă prin intoxicații alimentare. In prezent este folosită în diluții mari în medicină ca medicament relaxant muscular.

barbati - femei

Tratament Hidratare / Luminozitate Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratementul de Hidratare sau Luminozitate de la Hydracool combina 3 tehnologii ale aparatului : Aqua B, VibroX si UltraB.In plus fata de tratamentul anti-acneeic, la tratamentul de hidratare sau luminozitate se foloseste si tehnologia UltraB. UltraB utilizează unde de ultrasunete pentru a micro-încălzi pielea sub suprafață, ceea ce promovează îmbunătățirea circulației sângelui și creșterea permeabilității stratului cornos. În același timp, undele cu ultrasunete rup structura moleculară a soluțiilor utilizate în timpul tratamentului,permițând ingredientelor lor active să pătrundăin profunzimea tesutului.

femei - barbati

Tratament Signature Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratementul Signature de la Hydracool combina toate cele 4 tehnologii ale aparatului : Aqua B, VibroX, Colagen +si UltraB.In plus fata de tratamentul de hidratare sau luminozitate, la tratamentul signature se foloseste si tehnologia Colagen +. Tehnologia Collagen + folosește radiofrecvența (RF) pentru a încălzi fibrele de colagen aflate sub nivelul stratului exterior al pielii.Colagenul este responsabil pentru susținerea fermității și elasticității pielii și prin încălzirea uniformă a colagenului la 37-41°C stimulează colagenul existent și promovează stimularea fibrelor noi de colagen, care îmbunătățește densitatea și fermitatea pielii

femei - barbati

Tratament Anti-Acnee Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratamentul Anti Acnee Basic de la Hydracool Plus combina 2 tehnologii ale aparatului ultraperformant : Aqua B si VibroX . Tehnologia AquaB utilizează o combinație de aspirație cu vid, mișcări în spirală și turbionare și soluții concentrate pentru curățarea profundă, exfolierea și hidratarea pielii, rezultatul fiind un aspect proaspăt, curatat si hidratat. Tehnologia VibroX folosește o combinație de vibrații, led-ul cu lumină roșie,microdermabraziunea CO2 și geluri special formulate pentru stimularea oxigenării vaselor de sange si a tesutului.

femei - barbati

Retouch By Intraceuticals

Retouch by Intraceuticals Drobeta Turnu Severin Retouch by Intraceuticals este gama de lux de la Intraceuticals si contine 5 serum-uri : Retouch - Hyaluronic Base , Retouch – Lines, Retouch – Eyes, Retouch – Lift, Retouch - Highlight

femei - barbati

Radiofrecventa Faciala

Radiofrecventa Faciala Drobeta Turnu Severin Radiofrecventa faciala este o procedura care actioneaza pe baza undelor electromagnetice si care reuseste sa penetreze toate straturile pielii: epiderma, dermul si hipodermul. Este o terapie non-invaziva. Datorita caldurii degajate, care ajunge pana la 60 de grade este provocata o contractie a fibrelor de colagen. Datorita fibrelor de colagen, pielea isi recapata elasticitatea,fermitatea si prezinta un aspect de tonifiere.

femei - barbati

Tratamente Maria Galland

Tratamente Maria Galland Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Totul începe cu o consultaţie personalizată şi o atentă analiză a tenului, urmată de un TRATAMENT individualizat şi un concept de îngrijire pentru acasă. În acelaşi timp, oferim tenului tău ceva foarte special: un tratament, ceea ce echivalează în termeni, cu produse de o înaltă eficienţă: vă oferim RESPECT

barbati - femei

Drenaj Facial Dermoled

Drenaj Facial Dermoled Drobeta Turnu Severin Pielea sufera modificari o data cu trecerea anilor deoarece nivelul de sinteza a fibrelor de colagen si elastina, responsabile cu elasticitatea pielii, scade semnificativ. Fotoimbatranirea isi spune cuvantul iar la nivelul tegumentului apar petele pigmentare, riduri, matifierea tenului. Desi sunt cunoscute mai multe metode invazive de combatere a semnelor de imbatranire de la nivel facial, DermoLed ofera solutia la aceste probleme, metoda fiind non-invaziva si relaxanta.

femei - barbati

Microdemabraziune cu Diamant

Microdermabraziune Drobeta Turnu Severin Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros de finisare a pielii si este o metoda excelenta de exfoliere si curatare a pielii prin care sunt indepartate impuritatile, dar si foarte multe straturi de celule moarte de la nivelul fetei. Acest tratament exfolieaza in profunzime tegumentul cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenice, de unica folosinta, ce asigura un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat.

femei - barbati

Reducerile de Vara 2021

Vara a venit cu reduceri importante pentru tine la ELIXIR Clinic. Majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 25%. Nu ratati aceasta ocazie!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE