Estetica Faciala

Timpul nu il putem controla dar modul in care imbatranim, sigur… De aceea, tenul are nevoie de ingijire permanenta pentru a-si pastra fermitatea, prospetimea si supletea.La Elixir Beauty Clinic vei gasii cele mai performante tratamentele faciale, cu cele mai bune creme din Romania si cel mai bine pregatit personal.

Intraceuticals

Intraceuticals Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie cel mai bun tratament facial din lume : Intraceuticals denumit si tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene . Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici estetice din lume. Actionat cu ajutorul tehnologiei cu oxigen hiperbaric, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active benefice pielii.

barbati - femei

Injectari cu Acid Hialuronic

Injectari cu acid hialuronic Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Acidul hialuronic ajuta la retinerea apei si asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor.

barbati - femei

Injectari cu Botox

Injectari cu botox Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Toxina botulinica (Botox) este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Toxina botulinica este produsă de Clostridium botulinumcare în trecut era deosebit de periculoasă prin intoxicații alimentare. In prezent este folosită în diluții mari în medicină ca medicament relaxant muscular.

barbati - femei

Tratament Hidratare / Luminozitate Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratementul de Hidratare sau Luminozitate de la Hydracool combina 3 tehnologii ale aparatului : Aqua B, VibroX si UltraB.In plus fata de tratamentul anti-acneeic, la tratamentul de hidratare sau luminozitate se foloseste si tehnologia UltraB. UltraB utilizează unde de ultrasunete pentru a micro-încălzi pielea sub suprafață, ceea ce promovează îmbunătățirea circulației sângelui și creșterea permeabilității stratului cornos. În același timp, undele cu ultrasunete rup structura moleculară a soluțiilor utilizate în timpul tratamentului,permițând ingredientelor lor active să pătrundăin profunzimea tesutului.

femei - barbati

Tratament Signature Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratementul Signature de la Hydracool combina toate cele 4 tehnologii ale aparatului : Aqua B, VibroX, Colagen +si UltraB.In plus fata de tratamentul de hidratare sau luminozitate, la tratamentul signature se foloseste si tehnologia Colagen +. Tehnologia Collagen + folosește radiofrecvența (RF) pentru a încălzi fibrele de colagen aflate sub nivelul stratului exterior al pielii.Colagenul este responsabil pentru susținerea fermității și elasticității pielii și prin încălzirea uniformă a colagenului la 37-41°C stimulează colagenul existent și promovează stimularea fibrelor noi de colagen, care îmbunătățește densitatea și fermitatea pielii

femei - barbati

Tratament Anti-Acnee Hydracool

Tratamente Faciale Hydracool Drobeta Turnu Severin Tratamentul Anti Acnee Basic de la Hydracool Plus combina 2 tehnologii ale aparatului ultraperformant : Aqua B si VibroX . Tehnologia AquaB utilizează o combinație de aspirație cu vid, mișcări în spirală și turbionare și soluții concentrate pentru curățarea profundă, exfolierea și hidratarea pielii, rezultatul fiind un aspect proaspăt, curatat si hidratat. Tehnologia VibroX folosește o combinație de vibrații, led-ul cu lumină roșie,microdermabraziunea CO2 și geluri special formulate pentru stimularea oxigenării vaselor de sange si a tesutului.

femei - barbati

Retouch By Intraceuticals

Retouch by Intraceuticals Drobeta Turnu Severin Retouch by Intraceuticals este gama de lux de la Intraceuticals si contine 5 serum-uri : Retouch - Hyaluronic Base , Retouch – Lines, Retouch – Eyes, Retouch – Lift, Retouch - Highlight

femei - barbati

Laser Co2 Fractional

Laser CO2 Fractional Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza mai simplu, mai eficient și mai rapid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru cele mai fine operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” (reîntinerirea pielii prin refacerea suprafeței acesteia – reducerea ridurilor, liniilor sau a pigmentației, retexturarea și revitalizarea pielii).

femei - barbati

Tratamente Laser Lumenis M22

Tratamente Laser Lumenis M22 Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

femei - barbati

Tratamente IPL Lumenis M22

Lumina Intens Pulsată - cel mai solicitat tratament pentru acnee, pentru că, este non-invaziv, non-traumatic, fără perioada de reabilitare și cu eficiență maximală. IPL- stimulează mediatorii pielii bactericizi și antiinflamatori. IPL- reglează secreția de sebum și inchide porii dilatați, oferind paralel pielii mai multă elasticitate și tonus. Este indicată în toate formele de acnee în fază activă și pentru reglarea secreției de sebum.

femei - barbati

Reduceri Elixir Beauty Clinic

La Elixir Beauty Clinic majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 40 %. Nu ratati aceasta ocazie!Va asteptam in noua locatie din Bld. Ion C. Bratianu Nr. 3!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE