Tratamente Maria Galland Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic

     1) Tratament Hidratare Intensa
Un produs clasic Maria Galland care şi-a dovedit valoarea de milioane de ori, este un tratament personalizat de hidrtare, în care, sub o mască minerală cu autoîncălzire, sunt aplicati ingredienţi activi specifici pe fiecare cm² de piele. Atingerile gentile şi masajul relaxant de demachere aduc corpul, mintea şi sufletul într-o perfectă armonie.Tratamentul cu masca modelanta este un tratament exclusivist în lumea cosmeticii. Acţiunea puternică şi penetrarea în profunzime a ingredienţilor activi datorită autoîncălzirii măştii minerale precum şi efectul de lifting spectaculos fac din acestă mască un „must-have” pentru orice cabinet cosmetic.

     2) Tratament Rejuvenare- Fermitate
"Un tratament facial pentru fermitate"
TRATAMENTUL PROFILIFT este un tratament intensiv pentru fermitatea pielii cu un efect incredibil care se vede instantaneu şi se simte imediat. Conturul feţei se redresează, ridurile sunt estompate, tenul este ferm şi relaxat. Un masaj special conferă o relaxare maxima.

     3) Tratament Linia Thalasso Antirid
"Un tratament eficient ce beneficiează de ingedienţi marini"
TRATAMENTUL THALASSO este un tratament revigorant şi revitalizant bazat pe o mască de alge ce conferă energie şi hidratare. Tratamentul Thalasso conferă fermitate pielii şi asigură o hidratare de durata, cu puternice efecte antirid.

     4) Tratament Ten Gras cu Impuritati
Tratamentul cu masca modelanta pentru ten cu impuritati este un tratament exclusivist în lumea cosmeticii. Acţiunea puternică şi penetrarea în profunzime a ingredienţilor activi datorită autoîncălzirii măştii minerale precum şi efectul de curatare, fac din acest tratament  un „must-have” pentru orice cabinet cosmetic.

     5) Tratament Ten Sensibil- Alipic
"Un tratament special creat pentru un ten sensibil"
În tratamentul cu MASCA COCOON totul este relaxare şi stare de bine. Faţa este învăluită ca într-un cocon de mască plăcută din spumă ce conferă tenului energie fara reactii alergice. Un ritual de masaj exclusivist combinat cu produsele specific,fac dintr-un ten sensibil si reactive,care se inroseste usor, unul perfect normal si cu o rezistenta crescuta la factorii nocivi din jur.


      Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Tratamente Faciale Mari Galland din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament facial personalizat. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.  
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Tratament Hidratare Intensa

35min - 120 lei

100 lei

80 lei

Tratament Rejuvenare - Fermitate

35min - 140 lei

120 lei

100 lei

Tratament Linia Thalasso Antirid

35min - 150 lei

130 lei

110 lei

Tratament Ten Gras cu Impuritati

35min - 250 lei

230 lei

200 lei

Tratament Ten Sensibil - Alipic

35min - 250 lei

230 lei

200 lei