Intraceuticals

Intraceuticals Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie cel mai bun tratament facial din lume : Intraceuticals denumit si tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene . Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici estetice din lume. Actionat cu ajutorul tehnologiei cu oxigen hiperbaric, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active benefice pielii.


Tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene acum la Elixir Beauty Clinic - Intraceuticals

            Ce este Intraceuticals?
            Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.

            Cum functioneaza Intraceuticals?
            Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbar sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Infuzia de rejuvenare faciala calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-un singur tratament, tenul dvs. va parea si se va simti mai tanar cu cativa ani. Fata dvs va fi neteda, hidratata, tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

            Cum ne ajuta INTRACEUTICALS?
            Intraceuticals este in primul rand un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create. Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire.
  • furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele
  • duce la o hidratare superioara si se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau anti-rid
  • rezultate vizibile dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina
            Pentru fiecare tratament sunt necesare 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.
 
            Tratamente Intraceuticals :
            Rejuvenate
            Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.
            O Infuzie Rejuvenate calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-un singur tratament de calmare, tenul Dvs. va parea si se va simti mai tanar cu cativa ani. Fata Dvs. va fi neteda si limpezita, hranita si hidratata. Tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

            Opulence
            Tratament corector anti-pete pigmentare:
  • uniformizeaza tenul
  • incetineste sinteza de melanina
  • franeaza fenomenul de pigmentare al pielii
  • atenueaza progresiv petele pigmentare
  • tenul este uniform, luminos si transparent

            Atoxelene
            Atoxelene contine un complex concentrat de acid hialuronic ce are ca tinta ridurile si liniile expresiei fara pierderea expresiei faciale. Calmeaza si reduce vizibil ridurile si liniile fine fara durere sau injectii. Cu o singura infuzie, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

            Clarity
            Tratament antiacneic pentru controlul zilnic al sebumului. Clarity este produsul perfect pentru tenul gras, seboreic , care ajuta la reglarea pe parcursul zilei a secretiei de sebum. Utilizarea acestui produs conduce la reducerea si reglarea secretiilor excesive ale glandelor sebacee din piele. Este un produs recomandat pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu impuritati. Clarity pastreaza nivelul de hidratare natural al pielii, are proprietati antiinflamatorii, lasand pielea neteda si mata.
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
Fiola Intraceuticals Rejuvenate
400 lei
Fiola Intraceuticals Clarity
400 lei
Fiola Intraceuticals Opulence
400 lei
Fiola Intraceuticals Rejuvenate/Clarity/Opulence + Atoxelene
500 lei
Fiola Intraceuticals Boosters Vitamina A/ Vitamina C/ Colagen/ Antioxidant
450 lei