Analizator Masa Corporala

Analizator Masa Corporala Drobeta Turnu Severin Analizatorul de masă corporală este un echipament imperios necesar specialiștilor ce activează în industria remodelării corporale. Acesta se folosește în etapa de diagnosticare și oferă date necesare pentru conceperea unei scheme de tratament corectă și personalizată. De asemenea analizatorul este utilizat în rediagnosticarea clienților, acesta oferind date privind efectele tratamentelor alese de specialiștii din domeniu.

      Analizator Masa Corporala Drobeta Turnu Severin


      Analizatorul de masă corporală este un echipament imperios necesar specialiștilor ce activează în industria remodelării corporale. Acesta se folosește în etapa de diagnosticare și oferă date necesare pentru conceperea unei scheme de tratament corectă și personalizată. De asemenea analizatorul este utilizat în rediagnosticarea clienților, acesta oferind date privind efectele tratamentelor alese de specialiștii din domeniu. 

       Acționează prin frecvențe multiple ce generează circuite multiple. 

       Acest sistem utilizează frecvențe de analiză între 1 KHz și 1000KHz.:
       – Curentul electric de mai puțin de 100 KHz nu poate pătrunde în celule și „plutește” în stratul de apă extracelulară, acesta este curentul folosit pentru măsurarea compoziției apei extracelulare.
       – Curentul mai mare de 100 KHz pătrunde în membranele celulare și „curge” prin celule, acesta este curentul folosit pentru măsurarea compoziției totale a apei din corp.
       Folosind aceste frecvențe multiple pentru a determina compoziția apei, atât extracelulare, cât și cea corporală, pot fi determinate tulburările, cum ar fi edemul. 

       Analizatorul oferă un mix de frecvență ce oferă cu exactitate, atât date din mediul intracelular, cât și din mediul extracelular. Folosind de la două până la șase frecvențe, acesta oferă informații exacte bazate pe o impedanță precisă. 

       Tehnologie DDS (Direct Digital Synthesizer) a creeat frecvența precisă pentru testare, folosind un sistem avansat de unde alternative sinusoidale. 

       CARACTERISTICI: Imprimanta încorporată 

  • 2 frecvențe de testare: 50, 250KHz 
  • 8 electrozi pentru testarea întregului corp 
  • Ecran color LCD mare (8’) cu touch 
  • Cântar automat 
  • Memorarea automată a informațiilor personale 
  • Imprimarea rapoartelor 
  • Analiza segmentara 
  • Soft modern 
  • Interpretarea raportului analizei corporale 
  • Tehnologia BIA (analiza impedanței bioelectrice)  

      In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

  

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
Analizator Masa Corporala
10min - 50 lei