Cicatrici Post Acnee

Tratamentul Cicatricilor Post-Acneice Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Cicatricile inestetice rezultate în urma leziunilor din acnee, varicelă, după traumatisme locale (accidente, tăieturi) sau intervenții chirurgicale , prezente pe față și pe suprafața corporală se pot atenua prin injectarea de acid hialuronic cu o concentrație adaptată tipului de defect (adâncime și extindere cicatrice).

 
   Tratamentul Cicatricilor Post-Acneice Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic
 
       Elixir Beauty Clinic va ofera 3 tratamente pentru îndepărtarea cicatricelor :
       Dermapen 4 (mezoterapie fracționată)
       Știam deja că peeling-ul chimic, ce țintește straturile de celule moarte din profunzimea dermului, este un aliat mai mult decât prețios împotriva cicatricelor, dar atunci când este asociat cu Dermapen, rezultatele te vor uimi. Pe lângă estomparea „semnelor de bună purtare”, peelingul cu Dermapen regenerează țesutul, uniformizează și redensifică pielea, diminuează ridurile și liniile fine și te scapă de porii dilatați, de aspectul tern și obosit al tenului, prevenind de asemenea îmbătrânirea cutanată. Pielea e uluitor de luminoasă, netedă și fermă, și îți vei căuta în zadar cicatricele pe ea.
Procedura se desfășoară prin mezoterapie fracționată cu efect de lifting, care va reface structurile de colagen și de elastină și va propaga producția lor accentuată pe termen lung. O procedură minim-invazivă, Dermapen presupune spargerea țesutului vechi cicatricial prin intermediul acelor subțiri, de unică folosință, extrem de fine, care stimulează vindecarea. Nu te teme, decidem întotdeauna adâncimea la care este realizată procedura în funcție de structura pielii tale, de sensibilitatea și de toleranța ta la durere. Ședința nu durează mai mult de 30 de minute și sunt necesare în medie 4-6 ședințe de Peeling cu Dermapen pentru efecte dorite.Se estimează că producția de colagen stimulată de Dermapen continuă și la 3-6 luni după ședință, iar depunerile rezistă timp de 5-7 ani : cicatricele dispar pentru totdeauna!
 

       Peeling cu TCA
       Peeling-ul chimic este unul un tratament de înfrumusețare minim invaziv ce îmbunătățește tonusul și textura pielii, stimulează întinerirea și producția de colagen, reduce ridurile și liniile fine, atât pe cele provocate de expunerea la soare, dar și de îmbătrânire, te scapă de erupțiile cutanate, de pistrui, melasmă, pete pigmentare, unele tipuri de acnee și, așa cum te așteptai, de cicatrice. După un peeling chimic impecabil executat, te vei bucura de o piele tânără și luminoasă, cu o textură uniformă și proaspătă..
       Atunci când vine vorba despre eliminarea cicatricelor acneice, este recomandat un peeling chimic special, respectiv cel realizat în profunzime, cu acid tricloracetic, de unde și numele de Peeling cu TCA. Substanța pătrunde în straturile medii ale pielii, unde îndepărtează celulele moarte, petele pigmentare, ridurile, pistruii și cicatricele acneice sau pe cele superficiale. Imediat după procedură, vei observa o îmbunătățire dramatică a aspectului pielii și te vei îndrăgosti de textura sa.
       În funcție de specific, un peeling chimic poate dura între 20 și 90 de minute. Peelingul cu TCA poate avea nevoie de perioadă de recuperare, dar despre această posibilitate vei discuta cu specialiștii noștri. Peeling-ul chimic este o procedură personalizabilă, cu rezultate individuale, dar ceea ce nu se schimbă niciodată este bucuria ta la finalul său.

       Umplerea cicatricelor cu acid hialuronic
       Acidul hialuronic - acest ingredient este prezent în mod natural în articulații, în ochi și mai ales în piele. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de acid hialuronic scade, iar acest ingredient devine important. Din fericire, știința a descoperit modalitatea de a ne dărui înapoi rezervele de acid hialuronic, prin intermediul injecțiilor sau al fillerelor.
       Eliminând riduri, redând volumul facial, îndepărtând cearcănele sau imperfecțiunile lobilor urechii, acidul hialuronic se erijează în prietenul nostru. Dat fiind subiectul nostru de azi, nu credem că mai reprezintă o surpriză faptul că acidul hialuronic te poate scăpa și de cicatrice, prin umplerea lor.
       Injecția este realizată cu ace extrem de fine, dar nu te speria, știi că pentru noi primează întotdeauna confortul tău. Procedura minim invazivă va fi anticipată de aplicarea locală a unei creme anestezice, așa că tu nu vei simți decât un foarte ușor disconfort. Avem la dispoziție mărci de fillere cu acid hialuronic din toată gama JUVÉDERM Ultra, VOLUMA®, JUVÉDERM® VOLIFT™, JUVÉDERM® VOLITE, JUVÉDERM® VOLUX etc.
       Rezultatul este natural, imediat vizibil, rareori fiind necesară o corecție sau umplere suplimentară la interval de o săptămână. Se poate opta pentru injectarea unor substanțe cu durată variabilă de persistență în organism (6-12 luni), iar riscul de a face hematoame este semnificativ redus prin tehnica de injectare.
       
Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin lucreaza cu produsele : Juvederm, Mesoestetic, Dermaceuticals. Toate procedurile sunt efectuate doar de catre un medic primar in dermatologie sau medic specialist in chirurgie plastica.
       In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 
  
 

Preturi

durata - pret/minut
Peeling Superficial Fata
450 lei
Peeling Superficial Fata + Decolteu
550 lei
Peeling Mediu Fata
550 lei
Peeling Mediu Fata + Decolteu
650 lei
Peeling Fata+Gat+Decolteu
650 lei
Peeling Chimic Anti-Acnee Aclean Pack
650 lei
Laser CO2 Fata
1200 lei