Corectia Santurilor Nazolabiale

Rinocorecția : Corectia Santurilor Nazolabiale cu Acid Hialuronic Drobeta Turnu Severin Rinocorecția nechirurgicală presupune injectarea unei cantități mici de acid hialuronic pentru modelarea formei nasului, fiind o intervenție rapidă și non-dureroasă.Cu ajutorului acidului hialuronic concentrat, dar extrem de natural integrat în piele și sub aceasta, putem atenua până la dispariție aceste șanțuri într-un timp foarte scurt, cu rezultat vizibil imediat.

 
 Corectia Santurilor Nazolabiale cu Acid Hialuronic Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic


       Șanțurile nazolabiale sunt acele zone care pornesc lateral de aripa nazală și merg până la colțul gurii, iar mai jos se continuă cu ‘’Marionette lines’’, liniile ce coboară din colțul gurii și creează umbre, dând senzația de față tristă, obosită. Evidențierea și adâncirea lor are loc gradual, cu trecerea anilor, datorită variațiilor în greutate, gravitației, expunerilor repetate la soare, modificărilor hormonale, manevrelor greșite de demachiere, expresivității faciale.

       În ce constă procedura? Când se observă rezultatele?
       Cu ajutorului acidului hialuronic concentrat, dar extrem de natural integrat în piele și sub aceasta, putem atenua până la dispariție aceste șanțuri într-un timp foarte scurt, cu rezultat vizibil imediat. Se aplică local o cremă anestezică anterior intervenției, iar după 15-30 min se realizează introducerea gelului vâscos cu ac fin sau canulă atraumatică (pentru a evita formarea hematoamelor), profund sau superficial, în funcție de caracteristicile zonei și gradul de umplere necesar. Efectul de volumizare și întindere a pielii este instantaneu, se preferă corecțiile discrete, astfel încât să se conserve dinamica naturală a regiunii.

       Care sunt riscurile? Cât persistă rezultatele?
       În urma procedurii de injectare senzația imediată poate fi de ușor disconfort local, rareori pot să apară mici hematoame, o ușoară înroșire și edem al zonei, care sunt însă tranzitorii (câteva ore până la 1-2 zile).
       Efectul de umplere și ridicare a zonei tratate persistă între 6 luni și 2 ani, în funcție de concentrația acidului hialuronic și de caracteristicile fiecărui pacient. Acidul hialuronic este biocompatibil cu țesuturile umane și nu va determina reacții alergice.
       Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în deplină siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi. Rezultatele de volumizare sunt naturale, vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp , datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

       Care sunt beneficiile rinocorecției cu acid hialuronic prin comparație cu rinoplastia chirurgicală?
       În primul rând, corectarea formei nasului cu acid hialuronic implică atât riscuri cât și efecte adverse mai puține, timp de recuperare și disconfort mai mic și, bineînțeles, o investiție de timp dar și financiară, substanțial redusă.
       Rinoplastia injectabilă este adeseori folosită pentru mici corecții care să perfecteze rezultatul unei rinoplastii chirurgicale.
       Pe de altă parte, rinoplastia nechirurgicală deși îmbunătățește aspectul estetic al nasului, are limitele sale: nu putem face dintr-un nas mare unul mai mic, rinoplastia lichidă nu poate îngusta aspectul unui nas lat.
       Deși operația plastică de rinoplastie chirurgicală comportă o perioadă lungă de recuperare și disconfort, iar din punct de vedere estetic rezultatele nu sunt întotdeauna cele așteptate, dacă nu vorbim de probleme de ordin estetic ci de ordin funcțional, cum este deviația de sept care îngreunează respirația și afectează starea de sănătate, atunci este clar recomandată rinoplastia chirurgicală.
 
       Are efecte adverse rinocorecția cu acid hialuronic?
       Post intervenție, în primele 24 ore este recomandat să pui local gheață pentru că este posibil ca tranzitoriu zona tratată să se înroșească (eritem) ușor sau, dacă suferi de o anumită sensibilitate, este posibil să se inflameze (edem) sau să faci mici vânătăi (echimoze), care dispar însă în maxim 2 zile.                Contrar temerilor, după această intervenție, nasul nu se va mari ci va arăta mai subțire, mai proporțional și mai fin decât înainte.
   
       Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin lucreaza doar cu cele mai bune produse : Juvederm, Revolax. Toate injectarile cu acid hialuronic sunt efectuate doar de catre un medic specialist in chirugie plastica.
      In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.


 

Preturi

durata - pret/minut
Juvederm Voluma, Volux, Volift, Volite, Volbella - 1 ML
30min - 1300 lei
Revolax FINE,SUB-Q,DEEP 1,1 ml
900 lei