Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza Cooltech Drobeta Turnu Severin Elixir Clinic si-a obisnuit deja clientii cu un standard ridicat atat din punctul de vedere al personalului, cat si al aparaturii de ultima generatie existente in centrul nostru de infrumusetare. Pentru ca suntem constienti cat de important este pentru femei si barbati sa aiba un corp frumos, punem la dispozitia lor proceduri ce lupta eficient cu straturile de grasime. Criolipoliza: procedura ideala pentru a slabi usor.


Criolipoliza Cooltech Drobeta Turnu Severin

      Ce este criolipoliza CoolTech? 

      Principiul din spatele dispozitivului inovator CoolTech® este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii (lipoliza) prin răcire (crio). Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime.

     Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele. S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului.

     Criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în Statele Unite ale Americii pentru prima oară în 2010.

     Cum funcționează criolipoliza? 

     Deși nu se înțeleg în totalitate toți pașii care duc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că expunerea la răcire provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase în zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase).

     Conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni.

Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat in perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce și, prin urmare, nu există nicio șansă de revenire a acestora. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse o dată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.

     Cu toate acestea, celulele grase existente rămase pot compensa și crește în mărime dacă există o dietă hipercalorică, cu nenumărate excese alimentare pe fondul unei vieți sedentare. De aceea,rezultatele obținute prin criolipoliză sunt cele care combină tratamentul CoolTech® cu abordarea si menținerea unui stil de viață sănătos.

     În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza? 

     Dispozitivul CoolTech® are diverși aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela o zonă diferită a corpului.

     Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului. Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă.

     Deși și alte zone pot fi tratate, acest lucru va fi determinat de cantitatea de grăsime din zona respectivă. Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, care este gratuită.


 

     De ce este considerată criolipoliza CoolTech tratamentul eficient pentru remodelare corporală? 

     Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus și mai puține kilograme atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul tratamentelor cu eficienta deosebita pentru remodelare corporală, cu rezultate imediate.

 


     Studiile clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

     După tratamentul inițial, oricine poate obține o reducere a stratului de grăsime cu o ședință de tratament suplimentară. Majoritatea celor care apelează la criolipoliză însă au constatat ca o ședință completă de tratament îi ajută să își îndeplinească obiectivele.

      Cât durează și de câte ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate? 

     O ședință de criolipoliza CoolTech ® durează 70 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe aceeași zonă, la
un interval de 8 săptămâni distanță.

     Datorită faptului că procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime. Cu toate acestea, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament.

 

 


     Pentru a impulsiona rezultatele pozitive pe care le aștepți, în perioada cuprinsă între cele 2 ședințe de criolipoliză, este recomandată efectuarea unui program complet de drenaj limfatic (12 ședinte, câte 3 ședinte/săptămână). Bineînțeles că rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.
 

     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 

 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
1 Aplicator (la fiecare sedinta se face masaj 5-10 min)
70min - 700 lei
2 Aplicatori (la fiecare sedinta se face masaj 5-10 min)
70min - 1000 lei