Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic
      

      Dermatoscopia si analiza nevilor pigmentari este cea mai moderna metoda de diagnostic neinvaziv al tumorilor cutanate pigmentare (alunite), prin care se stabileste cu mare probabilitate natura benigna sau maligna a acestora si indicatia de urmarire sau excizie. Dermatoscopia este foarte utilă pentru pacienții cu formațiuni melanocitare atipice, care au risc crescut de a fi melanom. La clinica dermatolgica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin, medicii nostrii specialisti in dermatologie corda atenție sporită mai ales leziunilor la care pacientul raportează modificări sau care au aspect clinic diferit față de majoritatea leziunilor prezente.

     Toate procedurile dermatologice efectuate in Clinica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin sunt realizate doar de catre un medic specialist dermatolog.

    Elixir Beauty Clinic are cele mai bune preturi la Dermatoscopie din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.  
  

Preturi

durata - pret/minut
Dermatoscopie 1-5 leziuni
15min - 150 lei
Dermatoscopie 5-10 leziuni
30min - 240 lei