Dermatoscopie

Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Dermatoscopia este o metodă noninvazivă, folosită inițial pentru examinarea leziunilor cutanate pigmentare. Actual, utilitatea metodei este recunoscută și pentru evaluarea unor leziuni amelanotice și pentru afecțiuni cutanate netumorale. Se efectuează cu un instrument numit dermatoscop, ce permite vizualizarea structurilor cutanate din epiderm, joncțiunea dermoepidermică și din dermul superior.

 
  Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic
      

      Dermatoscopia si analiza nevilor pigmentari este o metoda de diagnostic neinvaziv al tumorilor cutanate pigmentare (alunite), prin care se stabileste cu mare probabilitate natura benigna sau maligna a acestora si indicatia de urmarire sau excizie. Dermatoscopia este recomandata pentru pacienții cu formațiuni melanocitare atipice, care au risc crescut de a fi melanom. La clinica dermatolgica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin, medicii nostrii specialisti in dermatologie acorda atenție sporită mai ales leziunilor la care pacientul raportează modificări sau care au aspect clinic diferit față de majoritatea leziunilor prezente.

     Toate procedurile dermatologice efectuate in Clinica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin sunt realizate doar de catre un medic primar dermatolog.


     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

  
 

Preturi

durata - pret/minut
Dermatoscopie (include consultatia)
250 lei
Dermatoscopie intre 5 - 10 leziuni
350 lei
Dermatoscopie peste 10 leziuni
400 lei