Dermatoscopie

Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Dermatoscopia este o metodă noninvazivă, folosită inițial pentru examinarea leziunilor cutanate pigmentare. Actual, utilitatea metodei este recunoscută și pentru evaluarea unor leziuni amelanotice și pentru afecțiuni cutanate netumorale. Se efectuează cu un instrument numit dermatoscop, ce permite vizualizarea structurilor cutanate din epiderm, joncțiunea dermoepidermică și din dermul superior.

 
  Dermatoscopie Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic
      

      Dermatoscopia si analiza nevilor pigmentari este cea mai moderna metoda de diagnostic neinvaziv al tumorilor cutanate pigmentare (alunite), prin care se stabileste cu mare probabilitate natura benigna sau maligna a acestora si indicatia de urmarire sau excizie. Dermatoscopia este foarte utilă pentru pacienții cu formațiuni melanocitare atipice, care au risc crescut de a fi melanom. La clinica dermatolgica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin, medicii nostrii specialisti in dermatologie corda atenție sporită mai ales leziunilor la care pacientul raportează modificări sau care au aspect clinic diferit față de majoritatea leziunilor prezente.

     Toate procedurile dermatologice efectuate in Clinica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin sunt realizate doar de catre un medic specialist dermatolog.

    Elixir Beauty Clinic are cele mai bune preturi la Dermatoscopie din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat. Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) din Drobeta Turnu Severin.  
  

Preturi

durata - pret/minut
Dermatoscopie
250 lei