Eliminarea Transpiratiei Execesive

Eliminarea Transpiratiei Execesive ( Hiperhidroza) Drobeta Turnu Severin Hiperhidroza este o condiţie medicală în care transpiraţia este excesivă şi apare fără aceşti declanşatori. Cel mai probabil, hiperhidroza se datorează  unei stimulări exagerate a glandelor sudoripare  de către sistemul nervos. Se poate spune că persoanele care suferă de această afecţiune au glandele sudoripare blocate pe poziţia “pornit”.

Eliminarea Transpiratiei Execesive
 

Când temperatura în termometre începe să crească, corpul porneşte propriul său “aparat de aer condiţionat”. Două până la patru milioane de glande sudoripare, răspândite pe toată suprafaţa corpului, produc un lichid clar, fără miros, care se evaporă şi astfel ne protejează împotriva încălzirii excesive. Transpiraţia este un proces natural şi vital.

Oamenii transpiră mai mult când este cald afară, când fac sport sau ca răspuns la situaţii stânjenitoare, neplăcute sau care îi fac temători sau nervoși. 

Ce este hiperhidroza?
Hiperhidroza este o condiţie medicală în care transpiraţia este excesivă şi apare fără aceşti declanşatori. Cel mai probabil, hiperhidroza se datorează  unei stimulări exagerate a glandelor sudoripare  de către sistemul nervos. Se poate spune că persoanele care suferă de această afecţiune au glandele sudoripare blocate pe poziţia “pornit”.
Când transpiraţia excesivă apare fără nici o cauză, se numeşte hiperhidroza primară care apare ca rezultat al altei condiţii medicale sau ca efect advers al unor medicamente.
Hiperhidroza primară este de obicei localizată la o anumită parte a corpului, frecvent mâini, picioare, axilă sau faţă şi este simetrică. Deseori, începe să se manifeste încă din copilărie sau adolescenţă, frecvent la nivelul mâinilor şi picioarelor şi persistă toată viaţa. Interesant este faptul că, deşi persoanele cu hiperhidroză primară localizată au episoade de transpiraţie excesivă cel puţin o dată pe săptămână, de obicei nu transpiră în timpul somnului.
În lume, milioane de oameni - aproximativ 3% din populaţie - suferă de transpiraţie excesivă, însă din lipsă de informare, jumătate dintre ei nu sunt diagnosticaţi sau trataţi.
      Probabil că îţi faci griji în mod constant despre cât de mult transpiri. Petreci multe ore în fiecare zi schimbându-ţi hainele, ştergându-te, punând batiste la axilă, făcând duş şi purtând  haine închise la culoare şi largi.  Temându-te de ceea ce vor crede ceilalţi, găseşti mereu motive să rămâi în casă sau iţi alegi meserii în care să nu trebuiască să interacţionezi cu prea mulţi oameni.
     Dacă consideri că suferi de transpiraţie excesivă, este important să discuți cu un dermatolog care este un medic specializat în diagnosticul şi tratamentul acestei afecţiuni

     Toxina botulinică tratează transpiraţia excesivă
 
     Probabil că simţi că ai încercat totul şi că ai pierdut orice speranţă. Află că există un tratament foarte eficace pentru controlul hiperhidrozei.
      Toxina botulinică este o proteină naturală şi purificată care blochează temporar secreţia unor substanţe chimice la nivelul sistemului nervos responsabile de “pornirea” glandelor sudoripare. Blocând sau întrerupând acest transmiţător chimic, toxina botulinică “opreşte” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectată.
     Toxina botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroza la nivel palmelor, picioarelor şi axilei.
     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

Preturi

durata - pret/minut
Axila
2200 lei
Palme
2200 lei
Platar (picioare)
2200 lei