Epilare Definitiva Laser Elysion - Barbati

Epilade Definitiva Laser Dioda Elysion Pro Drobeta Turnu Severin Elysion Pro - aparat de epilare definitiva, cu rezultate ideale pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului.Laserul Elysion permite epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare.     Epilare Definitiva Laser Drobeta Turnu Severin

 

     Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si in implementarea  unor tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltate in domeniul aparatelor de estetica medicala. Sistemul bazat pe laser dioda Elysion Pro este aparatul de epilare definitiva, cu rezultate deosebite pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului. Laserul Elysion permite epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare.

     Vino si tu in clinica Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin pentru a beneficia de o epilare profesionala !

      Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser ? 

     Laserul aparatului Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii. Modul de lucru al acestui aparat face diferenta fata de restul echipamentelor de pe piata. Astfel, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde. ​Elysion-Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, distrugand cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm, dar protejand in acelasi timp tesuturile inconjuratoare. Foliculii produc pana la pubertate parul velus – un puf fin. Raspunzand semnalului hormonal intens declansat la pubertate, o parte din foliculii pilosi se transforma si formeaza firele de par terminale, care sunt peri ce se ingroasa si se inchid la culoare.

     Avantaje pentru epilare definitiva cu laser? 

     Procedura pentru epilare definitiva este nedureroasa si confortabila, gratie sistemului de raciere “crystal freeze” al aparatului. Acest sistem mentine o temperature constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta la nivelul pielii. Se poate trata orice zona a corpului. Adaptarea parametrilor in funcţie de fototipul pielii şi sensibilitatea fiecărei persoane, face ca Elysion pro sa poata trata orice tip de piele. indiferent de anotimp.

     Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion 

     Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser. Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este protocolul optim de tratament pentru a obtine rezultatele dorite. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniu.

     Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim eficienta si siguranta.

     Confort indiferent de zona 

     Cu o suprafata de 81 mm², aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toata zonele corpului. Laserul Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire. Clientii dumneavoastra vor experimenta astfel sedinte de epilare fara durere. Aceste avantaje fac din Elysion Pro un aparat de epilare definitiva cu laser de referinta atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru clinici de estetica si estetica medicala.

     Cum trebuie pregatita pielea înainte de epilarea definitiva cu laser ? 

  1. ​Se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte.
  2. Părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore-o zi înainte de ședință.
  3. Pentru siguranta maxima, este recomandata respectarea unui interval de 5 zile inainte si dupa tratament persoanelor care frecventeaza solarul sau celor care au parte de vacante in locuri insorite.

     Câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare? 

     Studiile clinice efectuate la scară internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții noștri, demonstrează că este necesar un protocol de doar 6 ședințe pentru eficiență, în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2 ședințe.​ Acțiunea laserului diodă din aparatul Elysion distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia. Pentru rezultatele dorite sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 6-8 săptămâni. Veți observa chiar după numai o ședință, o reducere considerabilă a firelor de păr nedorite, iar cele care nu au fost distruse încă, vor crește mai lent și mai subțiri.

     Beneficii Elysion Crystal freeze 

     Cocoon Medical a dezvoltat si patentat conceptul “crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii. Acest sistem  mentine o temperature constanta de 6 grade ­Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil.

     Epilare Definitiva Laser / Elixir Beauty Clinic Drobeta Turnu Severin 

     Principalul obiectiv al clinicii Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin este acela sa verifice raspunsul terapeutic al tratamentelor si sa determine care este protocolul corect de aplicare, pentru a obtine rezultatele dorite. Daca sunteti in cautare de epilare definitiva in Drobeta Turnu Severin, va invitam in clinica noastra !

     Elysion Pro a fost realizat de o echipa de profesionisti in domeniu, pe baza unor studii clinice cu rezultate dovedite. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim eficienta si siguranta. Echipamentul Elysion Pro indeplineste standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

     Intrebări frecvente despre epilare definitivă 

     Ce este indepartarea părului cu laser? 

     Scopul îndepărtării părului cu LASER este de a distruge foliculul acestuia, astfel încât părul să nu mai apară. Pentru a obține acest rezultat, se utilizează un LASER cu o lungime de unda capabila să atingă foliculul. Energia luminoasă aplicată este absorbită de melanină și este transformată în căldură, distrugând foliculul fără a afecta țesuturile din jur. 

     Cum functioneaza elysion-pro? 

     Elysion-pro folosește principiul selectiv de fototermoliză care constă în transmiterea fasciculului LASER la melanina, cea care conferă părului culoare, distrugând foliculul fără a afecta pielea. Elysion-pro funcționează cu sistemul exclusiv de „înghețare a cristalului”. Acest sistem exclusiv funcționează prin menținerea unei temperaturi constante de 6 ° C la vârful piesei de mână, bazat pe TRT (timpul de relaxare termică), producând o senzație plăcută pe piele în timpul îndepărtării părului. 

     Este epilarea definitiva cu Elysion-Pro potrivită pentru toate tipurile de piele? 

     Fototipurile de piele sunt clasificate pe o scară de la I la VI în funcție de tonul pielii, părului și de capacitatea de bronzare. Fototipul I corespunde persoanelor cu un ten foarte palid și păr roșu, iar fototipul VI corespunde persoanelor cu pielea neagră si par inchis la culoare. Îndepărtarea părului cu Elysion-Pro este potrivită pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, inclusiv fototipul VI, astfel încât sesiunile de îndepărtare a părului pot continua și în timpul verii fără a fi necesara oprirea tratamentului. 

     Este indepartarea parului cu laser definitiva ? 

     Foliculii firelor de par se pot afla in urmatoarele faze de crestere: anagena- foliculi activi, catagena si telogena- foliculi inactivi. LASERUL va actiona pe firele de par aflate in faza anagena, distrugandu-le definitiv radacina. Dupa terminarea fazei telogene, parul isi reia ciclul de crestere reintrand in faza activa, astfel vor fi eliminate în următoarele sesiuni. 

     Câte sesiuni sunt necesare pentru epilare defintiva? 

     Durata tratamentului va fi influențată de tipul de păr, de zona tratată și de nevoile fiecărui pacient. În general numărul sesiunilor variaza între 6 și 10, întotdeauna în funcție de caracteristicile fiecarui pacient. 

     Cât durează fiecare sesiune de epilare? 

     Depinde de dimensiunea zonei. Acesta poate varia între 10 minute (buza superioară) și între 30 și 60 de minute (picioarele întregi). 

     Tratamentele Elysion-Pro au efecte secundare? 

     Efectele secundare ale îndepărtării părului prin epilare definitiva LASER sunt minime, totuși acest tip de tratamente nu este recomandat în cazul in care: sunteti insarcinata, alaptati, prezentati tatuaje, infectii active la nivelul pielii ori mucoaselor, suferiti de o boala oncologica activa sau in antecedente. 

     Cebeneficii obtii prin epilare definitiva ? 

  • Indepartarea parului nedorit din anumite zone
  • Prevenirea cresterii firelor de sub piele (foliculita)
  • Prevenirea iritatiilor cauzate de metode traditionale
  • Sedintele de epilare se realizeaza mult mai rar
  • Procedura are un disconfort redus
  • Productia de colagen este stimulata

    Elixir Beauty Clinic - Epilare Definitiva cu laser. Bucura-te de pielea ta perfecta fara grija epilarii de acasa!
    Vino la noi in clinica pentru un pachet de epilare personalizat.
    Ne gasiti pe I.C Bratianu,nr3, Drobeta Turnu Severin.

 

 

 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Full Body

1400 lei

lei

5040 lei

Piept,Abdomen,Spate,Picioare

1200 lei

lei

4320 lei

Piept,Abdomen,Axila,Spate

950 lei

lei

3420 lei

Piept,Abdomen,Picioare,Brate

1050 lei

lei

3780 lei

Brate Integral (Brat + Antebrat)

350 lei

lei

1260 lei

Antebrat

200 lei

lei

720 lei

Gambe

350 lei

lei

1260 lei

Picioare Integral

500 lei

lei

1800 lei

Piept

300 lei

lei

1080 lei

Umeri

300 lei

lei

1080 lei

Perciuni

90 lei

lei

324 lei

Mustata

90 lei

lei

324 lei

Barbie

90 lei

lei

324 lei

Pometi

150 lei

lei

540 lei

Fata Total

300 lei

lei

1080 lei

Gat / Ceafa

150 lei

lei

540 lei

Axila

120 lei

lei

432 lei

Abdomen

250 lei

lei

900 lei

Spate Lombari

300 lei

lei

1080 lei

Spate Integral

500 lei

lei

1800 lei