Indepartare Tatuaje Laser M22

Indepartare Tatuaje Laser Platforma Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

     Indepartare Tatuaje Laser M22


       Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.
      𝑺𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂𝒓 𝑰𝑷𝑳, un aplicator versatil pentru tratarea afecțiunilor pielii și pentru îndepărtarea părului, tratamentul acneei, rozaceei, leziunilor pigmentare și vasculare.
      𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊-𝑺𝒑𝒐𝒕 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 cu tehnologie Multiple Sequential Pulse (𝑴𝑺𝑷™), este tratamentul precis al leziunilor vasculare și venelor picioarelor, pe toate tipurile de piele.
      𝑸-𝑺𝒘𝒊𝒕𝒄𝒉𝒆𝒅 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 pentru tonifierea pielii prin tratarea leziunilor pigmentare și îndepărtarea tatuajelor întunecate.
  
     Cap Laser Nd:YAG Q-Switched
 
     Pentru tonifierea texturii epidermei, îndepărtarea tatuajelor  și  tratamente combinate cu alte aplicatii  dermatologice Stellar . Cu piesa de mână se pot folosi pentru tratamente personalizate 7 dimensiuni ale spotului , dintre care 4 sunt disponibile si in varianta single use.
     Piesa de mână contine un sistem de emisie TopTop-Hat, care ofera o distribuție omogenă a energiei. Acest lucru îmbunătățește siguranța și eficacitatea tratamentului, ceea ce minimizează riscul de deteriorare a epidermei, modificări ale structurii țesutului și apariția unor deformări in acesta datorita energiei laser.
     Aplicatii : tratamentul tatuajelor (tatoo removal) ,skin tonning  si tratamente combinate.

 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri

18 lei

Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri

15 lei

Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri

20 lei

Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls

10 lei

Zona mica 5x5 cm ( in functie de grad de umplere)

250 lei

Zona medie 10x10 cm ( in functie de grad de umplere)

500 lei

Zona mare 15x15 cm ( in functie de grad de umplere)

750 lei