Tratamente IPL Lumenis M22

Lumina Intens Pulsată - tratament pentru acnee, este non-invaziv, non-traumatic, fără perioada de reabilitare și eficiență . IPL- stimulează mediatorii pielii bactericizi și antiinflamatori. IPL- reglează secreția de sebum și inchide porii dilatați, oferind paralel pielii elasticitate și tonus. Este indicată în toate formele de acnee în fază activă și pentru reglarea secreției de sebum.

 
Tratamente IPL Lumenis M22
 


 
     Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.
  •       𝑺𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂𝒓 𝑰𝑷𝑳, un aplicator versatil pentru tratarea afecțiunilor pielii și pentru îndepărtarea părului, tratamentul acneei, rozaceei, leziunilor pigmentare și vasculare.
  •       𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊-𝑺𝒑𝒐𝒕 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 cu tehnologie Multiple Sequential Pulse (𝑴𝑺𝑷™), este tratamentul precis al leziunilor vasculare și venelor picioarelor, pe toate tipurile de piele.
  •       𝑸-𝑺𝒘𝒊𝒕𝒄𝒉𝒆𝒅 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 pentru tonifierea pielii prin tratarea leziunilor pigmentare și îndepărtarea tatuajelor întunecate.
     Sistemul face posibilă tratarea mai multor tipuri de pacienți și a problemelor pielii, cu rezultate dorite și fără consumabile. Ușor de utilizat datorită presetărilor pentru diverse tipuri de tratament,cu un display tactil mare, compartimente mari de depozitare pentru accesorii pe sistem si in cart. Noul cap  IPL este mai ergonomic , mai usor, conceput pentru utilizatori diferiti, cu schimbarea rapida si sigura a filtrelor si ghidurilor optice de tratament.
     Tratamentele cu lumina intens pulsata (IPL) sunt folosite in dermatologia estetica si medicala de peste 15 ani. In acest domeniu firma Lumenis (Yokneam, Israel) este un pionier si un unul din liderii mondiali.
      Echipamentul M22 care combina in aceeasi platforma un modul IPL, un modul laser NdYag si un model laser Q-Switch reprezinta tehnologia pe care o oferim pacientilor nostri in scopul tratarii unor afectiuni medicale si estetice foarte des intalnite dar si in scop de rejuvenare globala.
     Combina M22 contine mai multe filtre care determina absorbtia luminii emise in melanina (pigmentul maron, continut in diverse leziuni ale pielii si in par) sau in hemoglobina (pigmentul rosu) din vasele de sange.
     Cu ajutorul tehnologiei lumina este absorbita selectiv in aceste tinte sau cromofori si nu afecteaza pielea normala din jurul leziunii. Acest principiu este denumit fototermoliza selectiva si a revolutionat felul in care tratam foarte multe afectiuni cutanate.
     Pe langa terapia specifica a leziunilor pielii, aplicarea luminii intens pulsate are si un efect de rejuvenare globala deoarece s-a demonstrat faptul ca lumina si implicit caldura emise in timpul procedurii determina formarea de noi molecule de colagen si elastina care imbunatatesc culoarea si textura cutanata si duc la un aspect reintinerit al zonei tratate.

     Cele mai frecvente afectiuni ce pot fi tratate cu lumina intens pulsate sunt: 
•    Cuperoza
•    Rozacee
•    Acnee inflamatorie usoara sau moderata
•    Cicatrici acnee
•    Hemangioame
•    Teleangiectazii - leziuni vasculare (vase fine dilatate pe fata, torace si picioare)
•    Pistrui / efelide
•    Keratoze seboreice
•    Formațiuni cutanate
•    Pori dilatați
•    Pete pigmentare- Lentigo-uri solare
•    Modificări legate de vârstă ale pielii.
•    Poikilodermie
•    Indepartarea parului in exces

 
 
     Capul IPL are 9 filtre și 3 ghiduri optice care pot fi înlocuite rapid în câteva secunde ce asigura tratamentul a peste 20 de afectiuni ale epidermei și epilare definitive.Răcitorul incorporat in contact cu aria de tratament oferă un confort sporit pacientului iar tehnologia Optimal Pulse (OPT) controlează forma și durata impulsului emis si pulsul secvențial multiplu (MSP ) ofera un tratament mai sigur utilizând răcirea zonei de tratate între impulsurile IPL emise.
     Leziunile vasculare care apar pe piele provoacă o mulțime de probleme estetice. Acestea sunt destul de dificil de ascuns cu produse cosmetice, iar procesul de tratament poate dura mult timp. Prin metode medicamentoase sunt eliminate nu leziunile vasculare, ci procesele care duc la apariția lor. În consecință, perioada de eliminare a acestor boli ale pielii poate dura destul de mult. Pentru eliminarea rapidă și confortabilă a leziunilor vasculare și a altor boli de piele se folosește o procedură specială cu ajutorul aparatului Laser Lumenis Stellar M22.
     Compania americană Lumenis, care a propus acest dispozitiv, este unul din liderii în dezvoltarea tehnologiilor cu aparate. Dispozitivul  Laser Lumenis M22 permite efectuarea procedurilor necesare fără durere și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, eliminarea leziunilor vasculare inestetice va necesita de la 1 până la 4 proceduri, fiecare dintre acestea durând cel mult o jumătate de oră.
     Aplicatii : Fotointinerire, leziuni vasculare si pigmentare, epilare definitiva, acnee,etc.   
     Procedurile de întinerire sunt tot mai solicitate, iar cele non-invazive devin extrem de importante, pentru că, comparativ cu intervențiile chirurgicale pentru ovalul feței și liftingul facial, întinereirea cu aparatul presupune perioadă de recuperare de pînă la 5-10 zile, timp în care nu trebuie să vă expuneți la soare. La Elixir Beauty Clinic se poate face fotoîntinerire facială sau decolteu, care este realizat cu manipula IPL (Lumenis M22) și presupune acțiunea undei de lumină asupra dermei. Această procedură nu necesită recuperare și imediat după procedură se poate aplica machiajul. De asemenea, se poate face procedura de întinerire cu laser fracțional non-ablativ, care este recomandată pentru persoanele cu cicatrice post acnee și cu pori cronic dilatați. Efectul de lifting este vizibil și pielea este reîmprospătată și devine extrem de catifelată.

 
 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - INTERVAL 10 - 19 PULSURI / PULS
15 lei
TRATAMENT IPL LUM1ENIS 1M22 - INTERVAL 20 - 29 PULSURI / PULS
13 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - INTERVAL 30 - 39 PULSURI / PULS
12 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - INTERVAL 40 - 59 PULSURI / PULS
11 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - MINIM 5 - 9 PULSURI / PULS
20 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - PESTE 60 PULSURI / PULS
10 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - REJUVENARE /ZONA (FATA, DECOLTEU)
500 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - REJUVENARE /ZONA (GAT)
400 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE UN IMPULS
20 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE BARBIE
200 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE NAS
250 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE FRUNTE
250 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE NASUL
300 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE REGIUNEA PERIORBITALA
300 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE GATUL
400 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE MAINI
200 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE OBRAJI
400 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE NAS+OBRAJI
500 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE BRAT PANA LA COT
350 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE DECOLTEU
500 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE ANTEBRAT
400 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE FATA INTEGRAL
500 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE ABDOMEN
500 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE BRATELE INTEGRAL
650 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE PARTEA SUPERIOARA A SPATELUI
700 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE FATA+GATUL
800 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 PIGMENTATIE FATA+GATUL+DECOLTEU
1250 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE DECOLTEU
250 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE FATA
300 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE POMETI
250 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE PARTEA SUPERIOARA A SPATELUI
550 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE FATA+GATUL+DECOLTEUL
650 lei
TRATAMENT IPL LUMENIS M22 - ACNEE FATA+GATUL
450 lei