Laser Co2 Fractionat

Laser CO2 Fractionat Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza simplu, eficient și rapid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru efectuarea anumitor operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” (reîntinerirea pielii prin refacerea suprafeței acesteia – reducerea ridurilor, liniilor sau a pigmentației, retexturarea și revitalizarea pielii).

   Laser Co2 Fractionat

 


     Laser CO2 – rejuvenarea pielii cu tehnologie de ultimă generație
     Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza simplu, eficient și rapid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru anumite operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” (reîntinerirea pielii prin refacerea suprafeței acesteia – reducerea ridurilor, liniilor sau a pigmentației, retexturarea și revitalizarea pielii).
     Este recunoscut ca fiind unul tratamentul  pentru vaporizarea țesuturilor moi și pentru deja amintita procedură de „skin resurfacing”.

 
     Această tehnologie asigură o difuzie termică foarte mică, lăsând intact țesutul din jur.Astfel, se asigură o vindecare rapidă, efecte nedorite minime (cicatrici, discromii), inflamație și sângerare reduse și durere post-intervențională limitată.
     Modul fracțional împarte fascicolul laser principal în microfascicole punctiforme care penetrează adânc dermul și generează microleziuni profunde, ce vor fi înconjurate de țesut intact, țesut din care va începe procesul natural de refacere a tegumentului. Este unul dintre cele mai recente mijloace non-chirurgicale folosite in tratamentele de reintinerire a pielii.    
     Laserul cu dioxid de carbon are o lungime de unda lunga si poate fi utilizat in conditii de siguranta chiar si pe tipurile de piele/tegumente mai inchise , cu ajustari corespunzatoare din setarile acestuia , potrivit fiecarui tip de piele sau tegument.
     Laserele fractionale cu dioxid de carbon exceleaza in tratarea ridurilor adanci , a modificarilor textulare cauzate de expunerea la soare, a ridurilor, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii, si a cicartricilor traumatice sau chirurgicale. Acesta poate fi folosit pe pielea delicata a pleoapei si pe cea din jurul gurii. De asemenea este un tratament eficient in tratarea leziunilor provocate de soare dar si pentru excrescentele precanceroase, Keratoza actinica.
      Acest tip de laser poate fi folosit pentru imbunatatirea texturii pielii, tratarea ridurilor, si a petelor de pe gat, piept, brate si picioare, dar acest lucru trebuie facut doar de experti datorita faptului, ca riscul de complicatii, incluzand aparitia cicatricilor este mai mare in aceste zone.
      Practic, existența de zone tratate alternând cu zone netratate ale pielii va însemna o vindecare rapidă, iar efectul va fi renivelarea ridurilor fine, tonifierea pielii prin producție masivă de colagen, eliminarea leziunilor de pigmentare, a cicatricilor și a porilor dilatați.
     Care sunt beneficiile pentru procedura cu laser CO2?
•    rejuvenare completă a feței prin stimularea formării de colagen;
•    rejuvenrea pielii fotoîmbătrânite: riduri, modificări texturale, laxitate, pete maronii;
•    tratamentul feței dorsale a mâinilor îmbătrânite;
•    tratamentul cicatricilor: post-acneice, post-chirurgicale etc;
•    tratamentul vergeturilor;
•    tratament anti-rid: riduri periorale, periorbitale.
 

 
     Tratamentul cu laser CO2, o soluție eficientă pentru numeroase tipuri de leziuni cutanate!
     În ultimele decenii au fost realizate progrese remarcabile în ceea ce privește utilizarea tehnologiei cu laser în medicină, iar procedurile medicale cu laser au devenit precise. 
     Actualmente, la nivel mondial, laserul cu dioxid de carbon reprezintă un dispozitiv medical performant și util pentru orice medic dermatolog.

     Vaporizarea laser CO2 constă în emiterea unei lungimi de undă de 10.600 nm în spectru infraroșu. Principalul cromofor este reprezentat de apa din țesuturi.

     Pielea conține un procent foarte ridicat de apă, de aproximativ 77%, ceea ce face ca tratamentul cu laser CO2 să fie ideal ca precizie, ablație și hemostază. Totodată, laserul CO2 este eficient în tratarea cicatricilor post-acnee și în rejuvenarea cutanată. 

     Cum funcționează laserul CO2?
     Principiul de funcționare al laserului CO2 constă în conversia energiei  în caldură. În funcție de temperatura atinsă în aria de tratat, energia termică poate determina coagularea, vaporizarea sau ablația (distrugerea, îndepărtarea) țesutului.

     Laserul cu dioxid de carbon acționează prin fototermoliză selectivă, practic ablația se realizează la nivelul țesutului-țintă, cu minim impact asupra țesutului înconjurător. Avantajul constă în faptul că laserul CO2 nu este pigment selectiv, așadar cu ajutorul acestuia pot fi tratate atât leziunile pigmentate, cât și cele nepigmentate. 
     Laserul CO2 fracționat se folosește în tratamentul:
•    cicatricilor (postacnee, postarsură, postchirurgie) 
•    vergeturi 
•    rejuvenare (riduri fine, fotoîmbătrânire, lentigo-uri solare) 
•    blefaroplastie laser (corecția laxității, ridurilor de la nivelul pleoapelor)
 


     Cand voi vedea rezultatele?
     Trebuie sa aveti in vedere faptul ca tratamentul cu laserul fractional cu CO2 poate fi individualizat. Tratamentele pot fi profunde necesitand o perioada mai lunga de recuperare, si o perioada de repaus mai lunga, sau superficiale cu o perioada mai scurta de recuperare. In general cu cat tratamentul este mai profund cu atat rezultatele sunt mai bune. Dar unii pacienti prefera sa faca doua tratamente care nu sunt atat de profunde pentru a evita o perioada de repaus mai mare. Veti putea vedea niste rezultate imediat, dar rezultatele finale sunt vizibile dupa 3-6 luni. Dupa aceea pielea dumneavoastra se va vindeca, dupa o durata de 13-14 zile, si dupa aceea, va mai fi inca o durata de 4-6 saptamani in care pielea dumneavoastra poate avea nuante rozalii. In timpul acestei perioade pielea dumneavostra va fi neteda si petele se vor diminua treptat. In momentul in care culoarea pielii revine la normal , veti vedea mai putine linii fine, mai putine pete, si mai multa stralucire.
     Cum sunt efectuate tratamentele cu laser fractional cu dioxid de carbon?
     Trebuie sa ajungeti cu o ora sau o ora jumatate inainte de tratament. Asistenta medicala va curata zona pielii destinata tratamentului, si sa aplice o crema anestezica. Dupa aceea va relaxati,cititi, si ascultati muzica pana crema anestezica isi face efectul.
     Dupa jumatate de ora gelul anestezic va fi indepartat. Durata tratamentului dureaza aproximativ o ora pentru intreaga fata si da senzatia unor intepaturi de ace de gamalie. Un curent de aer rece si puternic este suflat in zona in care se efectueaza interventia pentru o senzatie de comfort. Senzatia de discomfort se extinde pe o scala de la bland spre moderat (2-4/10). Planificati-va in jur de o ora si jumate pentru a sta la cabinetul unde se efectueaza interventia.
     Majoritatea pacientilor conduc spre si de la cabinetul unde li se efectueaza interventia cu laser fractional cu CO2. Cabinetele medicale difera in folosirea unor narcotice blande sau a unei medicamentatii anti anxioase,dar folosirea acestora impiedica pacientii ca sa conduca dupa tratament.


     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FACIAL
1200 lei
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FACIAL(PERIOCULAR,PERIBUCAL)
600 lei
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT GAT
600 lei
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT DECOLTEU
600 lei
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FATA+GAT
1600 lei
REÎNTINERIRE CUTANATĂ CU LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FATA+GAT+DECOLTEU
1900 lei
LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FAȚĂ : CICATRICI ACNEE, PETE PIGMENTARE
1200 lei
LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT MÂINI, GÂT, DECOLTEU
700 lei
LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT CICATRICI, VERGETURI
150 lei
LASER FRACȚIONAL CO2 ULTRAPULSAT FATA + GAT
2000 lei