Laser Vascular Lumenis M22

Laser Vascular Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Laserul Nd: YAG asigura un tratament precis pentru telangiectazie, hemangioame si diverse leziuni vasculare superficiale si adanci. Ghidurile optice de diferite dimensiuni -pentru tratarea zonelor mari sau mici ,usor de inlocuit sporesc confortul pacientului cu ajutorul răcitorului incorporat in capul laser.

     Laser Vascular Lumenis M22


     Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™
     Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

      𝑺𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂𝒓 𝑰𝑷𝑳, un aplicator versatil pentru tratarea afecțiunilor pielii și pentru îndepărtarea părului, tratamentul acneei, rozaceei, leziunilor pigmentare și vasculare.
      𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊-𝑺𝒑𝒐𝒕 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 cu tehnologie Multiple Sequential Pulse (𝑴𝑺𝑷™), este tratamentul precis al leziunilor vasculare și venelor picioarelor, pe toate tipurile de piele.
      𝑸-𝑺𝒘𝒊𝒕𝒄𝒉𝒆𝒅 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 pentru tonifierea pielii prin tratarea leziunilor pigmentare și îndepărtarea tatuajelor întunecate.
      Echipamentul M22 care combina in aceeasi platforma un modul IPL, un modul laser NdYag si un model laser Q-Switch reprezinta  tehnologia pe care o oferim pacientilor nostri in scopul tratarii unor afectiuni medicale si estetice foarte des intalnite dar si in scop de rejuvenare globala.

     Cap Laser Nd:YAG
     Laserul Nd:  YAG asigura un tratament precis pentru telangiectazie, hemangioame si diverse leziuni vasculare superficiale si adanci. Ghidurile optice de diferite dimensiuni -pentru tratarea zonelor mari sau mici ,usor de inlocuit sporesc confortul pacientului cu ajutorul răcitorului incorporat in capul laser. Este eficient în tartamentele teleangiectaziilor, hemangioamelor, ridurilor faciale și altor afecțiuni,
     Capul laser Nd: YAG cu tehnologia Lumenis„Multiple Sequential Pulsing” (MSP)  permite răcirea zonei tratate între secvențele impulsurilor  laser. Acest lucru protejează epiderma si faciliteaza utilizarea unei energii mai mari. Rezultatul asigura tratamente sigure pentru toate tipurile de epiderme și un risc redus al efectelor secundare nedorite în tratamentul leziunilor vasculare. Tratamentul pentru patologia vasculară și a cuperozei cu ajutorul aparatului Lumenis M22 este o procedură medicală care presupune eliminarea non-invazivă a vaselor sangvine subțiri de pe piele. Procedura de îndepărtare a leziunilor vasculare are loc printr-o undă de lumină care acționează asupra oxihemoglobinei și favorizează scleroterapia vaselor. Leziunile vasculare apar, de obicei, la persoanele cu piele subțire. 
     Procedura pentru leziunile vasculare este realizată cu ajutorul aparatului Lumenis M22 cu manipula Nd Yag. Procedura este suportabilă și nu necesită anestezie, este non-invazivă și nu necesită recuperare. Tratamentul complet pentru patologia vasculara și anume a leziunilor vasculare, include de la 3 până la 6 proceduri, care se fac la interval de 4 săptămâni.
     Laserul cu ND:YAG de 1064 nm cu impuls lung este standardul de aur pentru tratamentele vasculare. Tehnologia multi-impuls și puterea record a laserului M22 Nd: YAG oferă rezultate impresionante chiar și în cazuri dificile.Oferă protectie maximă epidermului, fapt ce-i permite utilizarea în siguranță a fluențelor mai mari.

 

Preturi

durata - pret/minut
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri
20 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG – o leziune vasculara
150 lei