Laser Co2 Vergeturi

Laser Co2 Vergeturi Drobeta Turnu Severin. Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza simplu,eficient și apid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru cele mai fine operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” .

Laser Co2 Vergeturi
      Laser CO2 – rejuvenarea pielii cu tehnologie de ultimă generație
     Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza simplu, eficient și  rapid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru anumite operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” (reîntinerirea pielii prin refacerea suprafeței acesteia – reducerea ridurilor, liniilor sau a pigmentației, retexturarea și revitalizarea pielii).
     Este numit – standardul de aur – pentru vaporizarea țesuturilor moi și pentru deja amintita procedură de „skin resurfacing”.
     Această tehnologie asigură o difuzie termică foarte mică, lăsând intact țesutul din jur. Astfel, se asigură o vindecare rapidă, efecte nedorite minime (cicatrici, discromii), inflamație și sângerare reduse și durere post-intervențională limitată.

     Modulul chirurgical are vaste aplicații în tratarea diverselor leziuni. Printre cel mai des întâlnite enumerăm: papiloame, fibroame, veruci, condiloame, angioame, keratoze, siringoame, xantelasme, anumite tipuri de alunițe și altele.
     Tehnica laser CO2 este, de asemenea, preferată la pacienții cu leziuni multiple sau cu întindere mare, situate în zone greu abordabile, la purtătorii de pacemaker (simulator cardiac) ori la cei la care este contraindicată anestezia.
     Modul fracțional împarte fascicolul laser principal în microfascicole punctiforme care penetrează adânc dermul și generează microleziuni profunde, ce vor fi înconjurate de țesut intact, țesut din care va începe procesul natural de refacere a tegumentului.
     Laserul cu dioxid de carbon o lungime de unda impresionanta, si poate fi utilizat in conditii de siguranta chiar si pe tipurile de piele/tegumente mai inchise , cu ajustari corespunzatoare din setarile acestuia , potrivit fiecarui tip de piele sau tegument.
      Laserele fractionale cu dioxid de carbon exceleaza in tratarea ridurilor adanci , a modificarilor textulare cauzate de expunerea la soare, a ridurilor, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii, si a cicartricilor traumatice sau chirurgicale.Acesta poate fi folosit pe pielea delicata a pleoapei si pe cea din jurul gurii. De asemenea este un tratament foarte eficient in tratarea leziunilor provocate de soare dar si pentru excrescentele precanceroase, Keratoza actinica.
     Acest tip de laser poate fi folosit pentru imbunatatirea texturii pielii, tratarea ridurilor, si a petelor de pe gat, piept, brate si picioare, dar acest lucru trebuie facut doar de experti datorita faptului, ca riscul de complicatii, incluzand aparitia cicatricilor este mai mare in aceste zone.
     Practic, existența de zone tratate alternând cu zone netratate ale pielii va însemna o vindecare rapidă, iar efectul va fi renivelarea ridurilor fine, tonifierea pielii prin producție masivă de colagen, eliminarea leziunilor de pigmentare, a cicatricilor și a porilor dilatați.
     Care sunt beneficiile pentru procedura cu laser CO2?
 • rejuvenare completă a feței prin stimularea formării de colagen;
 • rejuvenrea pielii fotoîmbătrânite: riduri, modificări texturale, laxitate, pete maronii;
 • tratamentul feței dorsale a mâinilor îmbătrânite;
 • tratamentul cicatricilor: post-acneice, post-chirurgicale etc;
 • tratamentul vergeturilor;
 • tratament anti-rid: riduri periorale, periorbitale.
     Tratamentul cu laser CO2, o soluție eficientă pentru numeroase tipuri de leziuni cutanate!
     În ultimele decenii au fost realizate progrese remarcabile în ceea ce privește utilizarea tehnologiei cu laser în medicină, iar procedurile medicale cu laser au devenit precise. 
     Vaporizarea laser CO2 constă în emiterea unei lungimi de undă de 10.600 nm în spectru infraroșu.
     Pielea conține un procent foarte ridicat de apă, de aproximativ 77%, ceea ce face ca tratamentul cu laser CO2 să fie ideal ca precizie, ablație și hemostază. Totodată, laserul CO2 este eficient în tratarea cicatricilor post-acnee și în rejuvenarea cutanată.

     Cum funcționează laserul CO2?
     Principiul de funcționare al laserului CO2 constă în conversia energiei  în caldură. În funcție de temperatura atinsă în aria de tratat, energia termică poate determina coagularea, vaporizarea sau ablația (distrugerea, îndepărtarea) țesutului.


     Laserul cu dioxid de carbon acționează prin fototermoliză selectivă, practic ablația se realizează la nivelul țesutului-țintă, cu minim impact asupra țesutului înconjurător. Avantajul constă în faptul că laserul CO2 nu este pigment selectiv, așadar cu ajutorul acestuia pot fi tratate atât leziunile pigmentate, cât și cele nepigmentate.

     Care sunt indicațiile de utilizare a laserului CO2 în dermatologie? 
     În prezent, laserul CO2 este utilizat pe scară largă în această specialitate medicală, atât pentru tratarea unei mari diversități de leziuni benigne cutanate, cât și în dermatologia estetică. În mod uzual, tehnologia cu laser CO2 este recomandată în tratarea: 
 • Papiloamelor (acrochordoane); 
 • Condiloamelor acuminate;
 • Verucilor vulgare, plantare sau plane;
 • Keratozelor seboreice sau actinice;
 • Angioamelor;
 • Xantelasmelor (depozite de colesterol);
 • Fibroamelor moi;
 • Siringoamelor;
 • Nevilor dermali (alunițe);
 • Punctelor albe de grăsime (milia);
 • Molluscum contagiosum etc
 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Cicatrici/Vergeturi (1 cm)

150 lei

Zona 10x10 cm

800 lei

Vergeturi (bratele)

1300 lei

Vergeturi (decolteu sau piept)

1400 lei

Vergeturi (abdomen, partile laterale)

1500 lei

Vergeturi (abdomen, partea anterioara

1500 lei

Vergeturi (fese)

1100 lei

Vergeturi (coapse, partea interna sau externa)

1900 lei

Vergeturi (coapse + fese 1/2)

2000 lei

Vergeturi (coapse + fese

2500 lei