Lumenis Stellar M22

Lumenis Stellar M22 Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Platforma S­ŁÉş­ŁÉ×­ŁÉą­ŁÉą­ŁÉÜ­ŁÉź ­ŁÉî­ŁčÉ­ŁčÉÔäó de la Lß┤ťß┤Źß┤ç╔┤╔¬s este un sistem avansat ╚Öi inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumin─â, ce pot trata peste 30 de afec╚Ťiuni ale pielii, de la linii ╚Öi riduri, la pete de v├órst─â ╚Öi pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee ╚Öi acnee. De asemenea, ofer─â at├ót ├«ndep─ârtarea cicatricilor, a p─ârului, c├ót ╚Öi a tatuajelor.

Platforma Stellar ­ŁÉî­ŁčÉ­ŁčÉÔäó
 


┬á┬á┬á┬á Platforma Stellar ­ŁÉî­ŁčÉ­ŁčÉÔäó de la Lß┤ťß┤Źß┤ç╔┤╔¬s este un sistem avansat ╚Öi inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumin─â, ce pot trata peste 30 de afec╚Ťiuni ale pielii, de la linii ╚Öi riduri, la pete de v├órst─â ╚Öi pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee ╚Öi acnee. De asemenea, ofer─â at├ót ├«ndep─ârtarea cicatricilor, a p─ârului, c├ót ╚Öi a tatuajelor.
Description: Ô×í­ŁĹ║­ŁĺĽ­Łĺ正叭ŁĺŹ­Łĺé­Łĺô ­ŁĹ░­ŁĹĚ­ŁĹ│, un aplicator versatil pentru tratarea afec╚Ťiunilor pielii ╚Öi pentru ├«ndep─ârtarea p─ârului, tratamentul acneei, rozaceei, leziunilor pigmentare ╚Öi vasculare.
Description: Ô×í­ŁĹ┤­Łĺľ­ŁĺŹ­ŁĺĽ­ŁĺŐ-­ŁĹ║­ŁĺĹ­ŁĺÉ­ŁĺĽ ­ŁĹÁ­Łĺů: ­ŁĺÇ­ŁĹĘ­ŁĹ« cu tehnologie Multiple Sequential Pulse (­ŁĹ┤­ŁĹ║­ŁĹĚÔäó), este tratamentul precis al leziunilor vasculare ╚Öi venelor picioarelor, pe toate tipurile de piele.
Description: Ô×í­ŁĹŞ-­ŁĹ║­Łĺś­ŁĺŐ­ŁĺĽ­Łĺä­Łĺë­Łĺć­Łĺů ­ŁĹÁ­Łĺů: ­ŁĺÇ­ŁĹĘ­ŁĹ« pentru tonifierea pielii prin tratarea leziunilor pigmentare ╚Öi ├«ndep─ârtarea tatuajelor ├«ntunecate.
┬á┬á┬á┬á Sistemul face posibil─â tratarea mai multor tipuri de pacien╚Ťi ╚Öi a problemelor pielii, cu rezultate excellent ╚Öi f─âr─â consumabile. U╚Öor de utilizat datorit─â preset─ârilor pentru diverse tipuri de tratament,cu un display tactil mare, compartimente mari de depozitare pentru accesorii pe sistem si in cart. Noul cap┬á IPL este mai ergonomic , mai usor, conceput pentru utilizatori diferiti, cu schimbarea rapida si sigura a filtrelor si ghidurilor optice de tratament.
     Tratamentele cu lumina intens pulsata (IPL) sunt folosite in dermatologia estetica si medicala de peste 15 ani. In acest domeniu firma Lumenis (Yokneam, Israel) este un pionier si un adevarat lider mondial.
     Echipamentul M22 care combina in aceeasi platforma un modul IPL, un modul laser NdYag si un model laser Q-Switch reprezinta cea mai avansata si sigura tehnologie pe care o oferim pacientilor nostri in scopul tratarii unor afectiuni medicale si estetice foarte des intalnite dar si in scop de rejuvenare globala.
     Combina M22 contine mai multe filtre care determina absorbtia luminii emise in melanina (pigmentul maron, continut in diverse leziuni ale pielii si in par) sau in hemoglobina (pigmentul rosu) din vasele de sange.
     Cu ajutorul tehnologiei de noua generatie, lumina este absorbita selectiv in aceste tinte sau cromofori si nu afecteaza pielea normala din jurul leziunii. Acest principiu este denumit fototermoliza selectiva si a revolutionat felul in care tratam foarte multe afectiuni cutanate.
Pe langa terapia specifica a leziunilor pielii, aplicarea luminii intens pulsate are si un efect de rejuvenare globala deoarece s-a demonstrat faptul ca lumina si implicit caldura emise in timpul procedurii determina formarea de noi molecule de colagen si elastina care imbunatatesc culoarea si textura cutanata si duc la un aspect reintinerit al zonei tratate.

 


     Cele mai frecvente afectiuni ce pot fi tratate cu lumina intens pulsate sunt:
 • Cuperoza
 • Rozacee
 • Acnee inflamatorie usoara sau moderata
 • Cicatrici acnee
 • Hemangioame
 • Teleangiectazii - leziuni vasculare (vase fine dilatate pe fata, torace si picioare)
 • Pistrui / efelide
 • Keratoze seboreice
 • Forma╚Ťiuni cutanate
 • Pori dilata╚Ťi
 • Pete pigmentare- Lentigo-uri solare
 • Modific─âri legate de v├órst─â ale pielii.
 • Poikilodermie
 • Indepartarea parului in exces
 
 


┬á┬á┬á┬á Capul IPL are 9 filtre ╚Öi 3 ghiduri optice care pot fi ├«nlocuite rapid ├«n c├óteva secunde ce asigura tratamentul a peste 20 de afectiuni ale epidermei ╚Öi epilare definitive. R─âcitorul incorporat in contact cu aria de tratament ofer─â un confort sporit pacientului iar tehnologia Optimal Pulse (OPT) controleaz─â forma ╚Öi durata impulsului emis si pulsul secven╚Ťial multiplu (MSP ) ofera un tratament mai sigur utiliz├ónd r─âcirea zonei de tratate ├«ntre impulsurile IPL emise.
┬á┬á┬á┬á Leziunile vasculare care apar pe piele provoac─â o mul╚Ťime de probleme estetice. Acestea sunt destul de dificil de ascuns cu produse cosmetice, iar procesul de tratament poate dura mult timp. Prin metode medicamentoase sunt eliminate nu leziunile vasculare, ci procesele care duc la apari╚Ťia lor. ├Än consecin╚Ť─â, perioada de eliminare a acestor boli ale pielii poate dura destul de mult. Pentru eliminarea rapid─â ╚Öi confortabil─â a leziunilor vasculare ╚Öi a altor boli de piele se folose╚Öte o procedur─â special─â cu ajutorul aparatului Laser Lumenis Stellar M22.
     Compania americană Lumenis, care a propus acest dispozitiv, este lider în dezvoltarea tehnologiilor cu aparate. Dispozitivul multimodal Laser Lumenis M22 permite efectuarea procedurilor necesare fără durere și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, eliminarea leziunilor vasculare inestetice va necesita de la 1 până la 4 proceduri, fiecare dintre acestea durând cel mult o jumătate de oră.
     Aplicatii : Fotointinerire, leziuni vasculare si pigmentare, epilare definitiva, acnee,etc.  
┬á┬á┬á┬á Procedurile de ├«ntinerire sunt tot mai solicitate, iar cele non-invazive devin extrem de importante, pentru c─â, comparativ cu interven╚Ťiile chirurgicale pentru ovalul fe╚Ťei ╚Öi liftingul facial, ├«ntinereirea cu aparatul presupune perioad─â de recuperare de p├«n─â la 5-10 zile, timp ├«n care nu trebuie s─â v─â expune╚Ťi la soare. La Elixir Beauty Clinic se poate face foto├«ntinerire facial─â sau decolteu, care este realizat cu manipula IPL (Lumenis M22) ╚Öi presupune ac╚Ťiunea undei de lumin─â asupra dermei. Aceast─â procedur─â nu necesit─â recuperare ╚Öi imediat dup─â procedur─â se poate aplica machiajul. De asemenea, se poate face procedura de ├«ntinerire cu laser frac╚Ťional non-ablativ, care este recomandat─â pentru persoanele cu cicatrice post acnee ╚Öi cu pori cronic dilata╚Ťi. Efectul de lifting este vizibil ╚Öi pielea este re├«mprosp─âtat─â ╚Öi devine extrem de catifelat─â. ┬á

 
 

     Cap Laser Nd:YAG
┬á┬á┬á┬á Laserul Nd:┬á YAG asigura un tratament precis pentru telangiectazie, hemangioame si diverse leziuni vasculare superficiale si adanci. Ghidurile optice de diferite dimensiuni -pentru tratarea zonelor mari sau mici ,usor de inlocuit sporesc confortul pacientului cu ajutorul r─âcitorului incorporat in capul laser. Este eficient ├«n tartamentele teleangiectaziilor, hemangioamelor, ridurilor faciale ╚Öi altor afec╚Ťiuni,
┬á┬á┬á┬á Capul laser Nd: YAG cu tehnologia LumenisÔÇ×Multiple Sequential PulsingÔÇŁ (MSP)┬á permite r─âcirea zonei tratate ├«ntre secven╚Ťele impulsurilor┬á laser. Acest lucru protejeaz─â epiderma si faciliteaza utilizarea unei energii mai mari. Rezultatul asigura tratamente sigure pentru toate tipurile de epiderme ╚Öi un risc redus al efectelor secundare nedorite ├«n tratamentul leziunilor vasculare. Tratamentul pentru patologia vascular─â ╚Öi a cuperozei cu ajutorul aparatului Lumenis M22 este o procedur─â medical─â care presupune eliminarea non-invaziv─â a vaselor sangvine sub╚Ťiri de pe piele. Procedura de ├«ndep─ârtare a leziunilor vasculare are loc printr-o und─â de lumin─â care ac╚Ťioneaz─â asupra oxihemoglobinei ╚Öi favorizeaz─â scleroterapia vaselor. Leziunile vasculare apar, de obicei, la persoanele cu piele sub╚Ťire.
┬á┬á┬á┬á Procedura pentru leziunile vasculare este realizat─â cu ajutorul aparatului Lumenis M22 cu manipula Nd Yag. Procedura este suportabil─â ╚Öi nu necesit─â anestezie, este non-invaziv─â ╚Öi nu necesit─â recuperare. Tratamentul complet pentru patologia vasculara ╚Öi anume a leziunilor vasculare, include de la 3 p├ón─â la 6 proceduri, care se fac la interval de 4 s─âpt─âm├óni. La Elixir Beauty Clinic tratamentul pentru leziunile vaculare este realizat de medicul dermatolog specialist, iar pentru consulta╚Ťie este folosit un dermatoscop de ultim─â genera╚Ťie.┬á┬á┬á┬á
┬á┬á┬á┬á Laserul cu ND:YAG de 1064 nm cu impuls lung este standardul de aur pentru tratamentele vasculare. Tehnologia multi-impuls ╚Öi puterea record a laserului M22 Nd: YAG ofer─â rezultate impresionante chiar ╚Öi ├«n cazuri dificile. Este unicul dispozitiv cu impulsuri multiple secven╚Ťiale. Ofer─â protectie maxim─â epidermului, fapt ce-i permite utilizarea ├«n siguran╚Ť─â a fluen╚Ťelor mai mari.

 


     Cap Laser Nd:YAG Q-Switched
     Pentru tonifierea texturii epidermei, îndepărtarea tatuajelor  și  tratamente combinate cu alte aplicatii  dermatologice Stellar . Cu piesa de mână se pot folosi pentru tratamente personalizate 7 dimensiuni ale spotului , dintre care 4 sunt disponibile si in varianta single use.
┬á┬á┬á┬á Piesa de m├ón─â contine un sistem de emisie TopTop-Hat, care ofera o distribu╚Ťie omogen─â a energiei. Acest lucru ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte siguran╚Ťa ╚Öi eficacitatea tratamentului, ceea ce minimizeaz─â riscul de deteriorare a epidermei, modific─âri ale structurii ╚Ťesutului ╚Öi apari╚Ťia unor deform─âri in acesta datorita energiei laser.
     Aplicatii : tratamentul tatuajelor (tatoo removal) ,skin tonning  si tratamente combinate.

 
 

Contraindica╚Ťiile pentru procedurile cu Laser Lumenis M22 sunt minime.
Cu toate acestea, trebuie men╚Ťionat faptul c─â o procedur─â cu Laser Lumenis M22 nu exclude apari╚Ťia unor noi forma╚Ťiuni pe piele. Multe dintre aceste boli sunt direct dependente de procesele care au loc ├«n organism, deci ar trebui s─â scapi, ├«n primul r├ónd, de cauzele primare ale bolii. Pentru a evita recidiva, sunt necesare mai multe examene, pe care le po╚Ťi efectua la clinica noastra.
 

Preturi

durata - pret/minut
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 20 - 29 pulsuri / puls
13 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 30 - 39 pulsuri / puls
12 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 40 - 59 pulsuri / puls
11 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - minim 5 - 9 pulsuri / puls
20 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - rejuvenare /zona (fata, decolteu)
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - rejuvenare /zona (gat)
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Un impuls
20 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Barbie
200 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nas
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fruntea
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nasul
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Regiunea Periorbitala
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Gatul
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Maini
200 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Obraji
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nas+Obraji
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Brat pana la cot
350 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Decolteu
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Antebrat
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fata Integral
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Abdomen
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Brate Integral
650 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Partea Superioara a Spatelui
700 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fata + Gatul
800 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fata+Gatul+Decolteu
1250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Decolteu
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Fata
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Pometi
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Partea Superioara a Spatelui
550 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Fata+Gatul+Decolteu
650 lei
Tratament IPL Lumenis M22 Acnee - Fata+ Gatul
450 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - O leziune vasculara(15 min)
150 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Barbie
200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Buza Superioara
200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Nasul
250 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Obraji
350 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Nasul + Obraji
450 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Fata Integrala
500 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Telangiectazil zona mica
400 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Telangiectazil zona medie
800 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame -Telangiectazil zona mare
1200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-interval 10-19 pulsuri / puls
15 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-interval 20-29 pulsuri / puls
13 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-interval 30-39 pulsuri / puls
12 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-interval 40-49 pulsuri / puls
11 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-interval 5-9 pulsuri / puls
20 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp-peste 60 pulsuri/puls
10 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Decolteu
420 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Torace anterior
480 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Obraji
350 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Nas
200 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Gat
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Maini
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Umeri/Spate Superior
600 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Antebrate
500 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Brate
400 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Antebrate + Brate
750 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Gambe
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Aplicarea crema anestezica
50 lei
Tratament Laser Yag pentru leziuni vasculare / vene picioare - Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament Laser Yag pentru leziuni vasculare / vene picioare - Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament Laser Yag pentru leziuni vasculare / vene picioare- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri
20 lei
Tratament Laser Yag pentru leziuni vasculare / vene picioare- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament Laser Yag pentru leziuni vasculare / vene picioare- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG ÔÇô o leziune vasculara
150 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG ÔÇô o leziune vasculara- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri
20 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Zona mica 5x5 cm ( in functie de grad de umplere)
250 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Zona medie 10x10 cm ( in functie de grad de umplere)
500 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje- Zona mare 15x15 cm ( in functie de grad de umplere)
750 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Cicatrici/Vergeturi (1 cm)
150 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Zona 10x10 cm
800 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22- Vergeturi (bra╚Ťele)
1300 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22- Vergeturi (decolteu sau piept)
1400 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22- Vergeturi (abdomen, p─âr╚Ťile laterale)
1500 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (abdomen, p─âr╚Ťile laterale) - Vergeturi (abdomen, partea anterioar─â)
1500 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (fese)
1100 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse, partea intern─â sau extern─â)
1900 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse + fese 1/2)
2000 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse + fese)
2500 lei