Marire Buze

Marire Buze Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o tehnică estetică unică, deoarece este sigură și eficientă, producând rezultate imediat. Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale

 
   Marire Buze Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic
   
         Modificarea volumului buzelor cu acid hialuronic reprezintă o metoda de îmbunătățire a aspectului facial, buzele fiind considerate un simbol al feminității și senzualității.
         Augmentarea (volumizarea), conturarea, hidratarea sau corectarea asimetriei sunt procedurile prin care putem da strălucire, consistență și redefini buzele rapid, fără durere și pentru o perioadă de timp îndelungată (6 luni- 2 ani).
        Tratamentul se efectuează cu acid hialuronic, cu o concentrație aleasă de medic pentru fiecare tip de modificare și fizionomie, pentru a minimiza riscul de supracorecție și de modificare a aspectului natural și firesc al buzelor. Corecția buzelor cu acid hialuronic se poate efectua la aproape orice vârstă, indiferent că acestea sunt constituțional foarte subțiri, lipsite de contur sau avem o asimetrie vizibilă a lor, că îmbătrânim și pierdem din volumul buzelor. 

       
Cum se efectuează procedura ? Care sunt riscurile?
        Putem realiza aceste transformări de ordin estetic printr-o manevră nedureroasă , medicul aplicând local, anterior tratamentului, o cremă anestezică. Intervenția propriu-zisă durează puțin (10-15 minute), nu lasă hematoame (vânătăi) sau edem (umflarea zonei) și nu prezintă riscuri alergice pentru pacient!
        Rezultatul este natural, imediat vizibil, rareori fiind necesară o corecție sau umplere suplimentară la interval de o săptămână. Se poate opta pentru injectarea unor substanțe cu durată variabilă de persistență în organism (6-12 luni), iar riscul de a face hematoame este semnificativ redus prin tehnica de injectare.
 

        Când se observă rezultatele și cât durează efectele?

        La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare și fumătoare, este foarte posibil ca remanența acidului hialuronic să fie redusă, se poate întâmpla ca după câteva săptămâni de la injectare acidul hialuronic să se resoarbă în cantitate mare. Puteți prelungi durata de viață a acidului hialuronic hidratându-vă foarte mult (beți 2- 3 litri de apă în fiecare zi) și adăugând încă un minim de acid înainte ca acesta să se resoarbă complet.
        Acidul hialuronic utilizat în toate tipurile de corecții descrise este folosit în siguranță, fără riscul apariției reacțiilor alergice. Metodele de injectare sunt minim invazive, prin utilizarea acului fin sau a canulei atraumatice, cu șanse reduse de a dezvolta hematoame sau leziuni de nervi.
        Rezultatele de volumizare sunt naturale, vizibile imediat, persistă intervale lungi de timp , datorită consistenței gelului injectat, ales specific pentru fiecare regiune a feței sau corpului.

         Acidul hialuronic poate fi de real ajutor, în crearea unor buze pline, hidratate, care se încadrează perfect pe fața. Acidul hialuronic Juvederm® ( Juvederm Volbella, Juvederm Ultra 3 – Volumizare si conturare buze) are mai multe variante pentru a acționa personalizat, în funcție de nevoile și dorințele pacienților: conferă volum și o formă apetisantă indiferent dacă buzele tale sunt subțiri, s-au subțiat în timp sau pur și simplu vrei buze mai pline; adăugă un volum subtil, pentru a netezi aspectul liniilor verticale ale buzelor și a redobândi aspectul tânăr și hidratat al acestora. De asemenea, acidul hialuronic poate fi utilizat pentru a corecta diverse defecte ale buzelor. Rezultatele sunt subtile și de lungă durată. Buzele, cea superioară sau cea inferioară, pot fi tratate separat sau împreună, în același timp. Mărirea buzelor cu acid hialuronic implică o serie de mici injecții care vor construi și vor îmbunătăți conturul buzelor tale.
  • buze voluminoase, senzuale și perfect conturate
  • tehnică specială de injectare
  • rezultate imediate, naturale și de durată
  • fără durere (microcanulă atraumatică)
  • fără umflături sau reacții adverse
  • procedură realizată de medic specialist chirurgie plastic
  • satisfacție garantată

        Acidul hialuronic este injectat de către medicul estetician în mod strategic, pentru a obține rezultatele dorite.
        Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare.

 

        Cum se măresc buzele cu acid hialuronic ?
        Fie că alegi această procedură ca urmare a îmbătrânirii sau a preferințelor personale, îți poți îmbunătăți acum aspectul și simetria caracteristicilor faciale folosind injecțiile cu acid hialuronic pentru buze. Tehnica de augmentare, de umplere a buzelor implică o serie de injecții minuscule, care îți vor construi și stimula definirea buzelor. Odată ce începi tratamentul, medicul estetician va decide o strategie personalizata pentru a obține rezultatul dorit. Injecțiile cu acid hialuronic realizate corect vor produce rezultate remarcabile, păstrând totuși aspectul natural al buzelor. Pentru aceasta este extrem de importantă calitatea acidului hialuronic folosit în procedură.
        Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale. 
        Pentru augmentarea buzelor se folosesc ace extrem de fine sau canulă atraumatică, ce asigură un tratament  confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural. După finalizarea procedurii se poate aplica un gel calmant pentru buze.  

        Cât durează o ședință de augmentare a buzelor?
        O ședință de injectare cu acid hialuronic în buze durează în jur de 30 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. 
        Mulți dintre pacienți au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite, ceea ce înseamnă o singură injectare propriu-zisă. Cei cu buze foarte subțiri pot opta pentru mai multe ședințe de injectare ca să atingă rezultatul dorit. Se pot face retușuri la 6 luni după prima injectare.

        Care sunt contraindicațiile tratamentului de mărire a buzelor ?
        Persoanele care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să apeleze la mărirea buzelor cu acid hialuronic. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.
        Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E. În cazul în care ați suferit în trecut de erupții de herpes simplex în zona buzelor se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedura de mărire a buzelor.
        Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea de acid hialuronic în buze, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau lucrări stomatologice.

        Este sigură mărirea buzelor cu acid hialuronic?
       Injecțiile în buze în scopul măririi sau corectării acestora sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung. 

        Care sunt indicațiile pe care trebuie să le urmezi după injectarea buzelor, pentru optimizarea rezultatelor?
        După injectare veți simți buzele mai tari, sau mai puțin rigide, senzație ce va dispărea aproximativ la o lună, când acidul hialuronic este integrat complet în țesături.
        Nu faceți băi cu apă fierbinte, tratamente cosmetice sau cu laser în primele 7 zile de la injectare. O săptămână de la injectarea buzelor este indicat să evitați orice tratament stomatologic sau alte presiuni mecanice asupra zonei injectate; limitați mișcările buzelor. În cazul în care doriți îndepărtarea acidului hialuronic, există posibilitatea topirii acestuia cu o substanță numită hialuronidază, care în termen de 2 zile elimină complet acidul hialuronic injectat.
        Dacă sunteți fumătoare și v-ați injectat acid hialuronic în buze, vă recomandăm ca în primele 14 zile să alternați zona în care susțineți țigara (stânga – dreapta).Nu fumaţi 72 ore - nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic. Evitați alcoolul circa 72 ore.
        O perioadă de 3 – 7 zile evitați temperaturile extreme, atât frigul cât și căldura, sauna, piscina, solarul.
        Vor fi anesteziați mușchii din jurul gurii sau din zona injectată și este posibil să nu îi puteți controla o perioadă scurtă de timp, câteva ore, până vă trece efectul anestezicului (ex. puteți avea impresia că aveți gura strâmbă); dacă doriți să treacă mai repede efectul anestezicului, puteți consuma spre exemplu băuturi pe bază de cofeină.
        Dacă vă deranjează senzația de căldură și umflare a zonei tratate, este indicat ca în primele 4-6 ore după injectare să aplicați peste zona tratată o pungă rece cu gheață și apă pentru a diminua umflarea zonei respective. Veți avea un disconfort minor timp de 24 – 36 de ore după injectare. Buzele se vor dezumfla în următoarele 3 – 4 zile.
        După maxim 7 zile toate semnele vizibile (vânătăile) rezultate în urma procedurii vor fi dispărut.
Se pot crea porțiuni albicioase în zona injectării anestezicului său, dimpotrivă, porțiuni de culoare mov (efectiv cianotic); ele vor dispărea în câteva ore. Pot să apară hematoame (vânătăi) în zona injectată; ele vor dispărea în 5 – 7 zile după injectare. În funcție de modul în care veți alege să le tratați (vă recomandăm aplicarea în zona afectată cu creme / gel de arnică sau pe bază de heparină). În cazul în care știți că sunteți predispusă la a face herpes, vă recomandăm să luați 2 pastile de Aciclovir pe zi, cu 2 zile înainte de injectare și timp de 4 zile după injectare pentru a preveni apariția herpesului în zonele injectate.Pot să apară neregularități sau asimetrii, formațiuni nodulare (gâlme), în funcție de stilul de viață pe care îl aveți (fumător / nefumător, presiune mecanică repetată, deshidratare, reacție a sistemului imunitar etc.).
            Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin lucreaza cu produsele: Juvederm - Revolax. Toate injectarile cu acid hialuronic sunt efectuate doar de catre un medic specialist in chirugie plastica.
     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 
 

Preturi

durata - pret/minut
Volumizare buze : Juvederm 1 ML
30min - 1200 lei
Volumizare buze : Juvederm - 0,55 ML
30min - 800 lei
Volumizare buze : Revolax FINE,SUB-Q,DEEP 1,1 ml
30min - 900 lei