Marire si Ridicare Pometi

Marirea si Ridicarea Pometilor cu Acid Hialuronic Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Pomeții sunt un element important al frumuseții faciale, iar obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței. Din păcate, înaintarea în vârsta înlătură inevitabil volumul feței, iar obrajii încep să se aplatizeze.

   Marire si Ridicare Pometi Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic
   Injecții cu Acid Hialuronic


       Refacerea volumetriei faciale cu acid hialuronic reprezintă o metodă frecvent folosiă de reîntinerire, dar și varianta ideală pentru corectarea micilor asimetrii faciale.
       Augmentarea pomeților are scopul de a reface volumul pierdut în urma variațiilor în greutate, înaintării în vârstă, modificărilor hormonale, oboselii cronice, fumatului și expunerilor repetate la ultraviolete.

       Ce modificări apar cu vârsta la nivelul etajului mijlociu al feței?
       Procesul de îmbătrânire facială este complex și tridimensional, implicând toate structurile anatomice: pielea devine subțire și inelastică, ligamentele și musculatura își pierd tonusul , compartimentele cu țesut adipos (grăsime) și țesutul osos se atrofiază, consecințele fiind coborârea tegumentului, crearea de pliuri (riduri, șanțuri), diminuarea rotunjimii și înălțimii pomeților și accentuarea șanțurilor nazolabiale. Debutul modificărilor are loc în jurul vârstei de 36-40 ani și continua treptat, devenind evidente în jurul vârstei de 50 ani. Acțiunea gravitației intensifică aceste transformări, prin vectori negativi, spre centrul feței.

       Beneficiile procedurii de augmentare a pometilor :
ridicarea instantanee a pomeților
redarea volumului obrajilor căzuți
efect de rejuvenare facială
atenuarea ridurilor nazolabiale și a cearcănelor
îmbunătățirea simetriei, a formei feței
încadrare și conturare mai frumoasă a trăsăturilor feței
piele mai întinsă și mai hidratată în zona injectată
edem & echimoze minime
remanență foarte bună
filler ușor de injectat, fără durere
consistenta mai fină a gelului
grad ridicat de satisfacție

       Cum se efectuează procedura de augmentare pometi?
       Plasarea prin injectare rapidă, atraumatică, nedureroasă, a unei cantități variabile de acid hialuronic concentrat în zona pomeților va acționa sub forma unor vectori pozitivi, antigravitaționali și laterali, cu rol de a readuce rotunjimile și de a ridica structurile lăsate, efectul fiind de lifting imediat .
       In funcție de particularitățile fizionomiei pacientului, se aleg: zona de poziționare a gelului, adâncimea (tehnica este multiplan) și cantitatea injectată pentru a obține un aspect foarte natural în repaus și în dinamică facială.

       Cum se ridică și se măresc pomeții prin injectarea cu Acid Hialuronic?
       Pomeții sunt un element important al frumuseții faciale, iar obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței. Din păcate, înaintarea în vârsta înlătură inevitabil volumul feței, iar obrajii încep să se aplatizeze.Acidul hialuronic injectabil funcționează ca un filler temporar pentru refacerea volumului facial.Acidul hialuronic se regăsește natural în corp, având mari concentrații în articulații, ochi și piele.În piele, acidul hialuronic atrage apa, ceea ce permite pielii să devină mai hidratată.

       Ce riscuri există?
       Folosirea unui acid hialuronic lipsit de potențial alergic, cu o vâscozitate adaptată tipului de corecție și zonei, absența durerii (aplicarea locală de cremă anestezică ), injectarea cu ajutorul canulelor fine, atraumatice (nu lezează vase, nervi, nu produc vânătăi ) pentru tratamentul de marire pometi reprezintă avantaje majore în evitarea reacțiilor adverse imediate și a complicațiilor pe termen lung.
Posibilitatea pacientului de a se autoevalua în timpul procedurii pentru un feedback realist asupra rezultatului final este un aspect extrem de important care va conduce la rezultate bune și confortul pacientului!

       Ce simți în timpul injectării cu Acid Hialuronic?
       Înainte de procedură se va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Întregul tratament durează câteva minute și este complet nedureros. Deși produsele destinate injectării au deja în compoziție lidocaină pentru reducerea disconfortului, crema anestezică aplicată local pe zona tratată cu 30 de minute înainte de injectare ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării și asigură lipsa completă a durerii.
       În funcție de zonă, se folosesc ace extrem de fine sau canula atraumatică, ce asigură un tratament confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.După finalizarea procedurii se poate aplica un gel, comprese reci sau gheață pentru a calma orice iritare a zonei tratate.
       Puteţi prelungi durata de viaţă a acidului hialuronic hidratându-vă foarte mult (beţi 2 – 3 litri de apă în fiecare zi) şi adăugând un retuș cu un minim de acid, înainte ca acesta să se resoarbă complet.

       Ce rezultate se obțin în urma tratamentului pentru riduri cu acid hialuronic?
       Efectul folosirii fillerelor cu acid hialuronic devine vizibil aproape imediat, iar remanența este mai mare decât în cazul măririi buzelor, pentru că acidul hialuronic injectat în zona pomeților este metabolizat mai greu de organism.În afară de faptul că se obține o conturare și o încadrare bună a feței și se îmbunătățește simetria acesteia, pomeții bine definiți au câteva avantaje esențiale.Inaintarea în vârsta fac în mod natural ca pachetele de grăsime ale feței să scadă, iar din această cauză mușchii nu mai au susținere: pielea de pe față va începe să formeze cute, pliuri sau șanțuri, care pornesc de la nări și se întind până în colțul gurii. Obrajii căzuți, fără volum, duc la apariția șanțurilor și a cearcănelor de sub ochi.
       Astfel, mărirea obrajilor este adesea necesară pentru a sprijini pielea la nivelul feței și a îmbunătăți aspectul cearcănelor de sub ochi.
       Deși volumizare facială nu înseamnă doar umplerea pomeților, procedura de corectare a ovalului feţei este non-invazivă, conferă hidratare, luminozitate și va spori atractivitatea aspectului feței prin îmbunătățirea formei sale.
       Juvederm Voluma face parte din generația IV a substanțelor de umplere pe bază de acid hialuronic si este un acid hialuronic dedicat refacerii volumului facial inclusiv in zona malară (pomeți și obraji) și are la bază o tehnologie unică si patentată, superioară gamelor anterioare, cu o reticulare eficientă, ceea ce conferă un aspect natural și rezultate durabile.
       Substanțele din gama Juvederm ajută la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, contribuind astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

       Care sunt contraindicațiile injectării cu Acid Hialuronic?
       Persoanele care prezintă alergii la unul din componentele produsului nu trebuie să apeleze la injecțiile cu acid hialuronic.
       De asemenea, nu pot beneficia de acest tratament femeile care sunt însărcinate sau alăptează.
       Este interzisă injectarea cu acid hialuronic în cazul în care există o infecție activă cu herpes facial, infecție în zona de tratament, dacă pacientul suferă de diabet sau are probleme de coagulare a sângelui.
       În cazul în care ai suferit în trecut de erupții de herpes în zona feței se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedură.
       După tratament, este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore, este indicat un masaj blând al zonei (48 de ore), iar timp de o săptămână trebuie evitată expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau vizita la dentist, în funcție de zona tratată.
       
Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin foloseste produsul Juvederm. Toate injectarile cu acid hialuronic sunt efectuate doar de catre un medic specialist in chirugie plastica.
       In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 


 

 

Preturi

durata - pret/minut
Juvederm Voluma, Volux, Volift, Volite, Volbella - 1 ML
30min - 1300 lei
Revolax FINE,SUB-Q,DEEP 1,1 ml
30min - 900 lei