Plexr-Generator Plasma Medicala

Plexr-Gerator Plasma Medicala, Blefaroplastia Drobeta Turnu Severin Plexar este un sistem revolutionar minim-invaziv, ce foloseste o tehnica ce genereaza un fascicol de plasma fizica cu temperatura foarte mare. Acesta un dispozitiv mobil, practic si ergonomic si are doua piese de mana cu doua puteri diferite ce asigura o flexibilitate a modului de tratament in functie de indicatii, suprafata tratata si rezultatul dorit.

     Plexr Pro


      Ce este si Cum functioneaza Plexr Pro cu jet de Plasma?
     Plexr este un sistem revolutionar minim-invaziv, ce foloseste o tehnica ce genereaza un fascicol de plasma fizica cu temperatura foarte mare. Acesta un dispozitiv mobil, practic si ergonomic si are doua piese de mana cu doua puteri diferite ce asigura o flexibilitate a modului de tratament in functie de indicatii, suprafata tratata si rezultatul dorit.
     Plasma este formata prin ionizarea gazului atmosferic, care actioneaza pentru a stimula contractia, scurtarea si strangerea fibrelor pielii, ducand astfel la reducerea suprafetei pielii cazute si a pungilor de sub ochi. Aceasta  tehnologie ce utilizeaza plasma ionizata are o gama larga de utilizari terapeutice, fiind capabila sa trateze o serie de imperfectiuni intr-un mod non-invaziv, fara sa fie nevoie de o abordare chirurgicala. Plexr are un efect ablativ prin sublimare, producand contractia fibrelor de colagen ceea ce duce la un efect de lifting posttratament.

 
 
 
 
     Fascicolul de plasma fizica este generat la varful foarte ascutit al unui electrod alcatuit din material special si provoca sublimarea celulelor pielii in straturi foarte fine si care astfel genereaza doar distructii punctiforme, superficiale.Tratamentul este selectiv si nu influenteaza tesuturile inconjuratoare. Vindecarea este rapida si lasa cicatrici minimale. In majoritatea cazurilor cicatricile sunt invizibile.
 
     Această tehnologie inovativă foloseşte plasmă fracţionată, plasma fiind a patra stare a materiei şi se formează prin ionizarea gazelor atmosferice. Metoda este noninvazivă şi de precizie, cu protocoale bine stabilite pentru diferite patologii sau intervenţii estetice.
     Un arc electric se formează între piesa de mână şi zona tratată, fapt ce permite sublimarea ţesutului. Căldura nu se transferă în jurul zonei tratate şi de aceea procedura este de mare acurateţe şi cu recuperare rapidă. Procdura poate dura între 30-60 min în funcţie de mărimea zonei tratate.
Înaintea procedurii se va aplica cremă anestezică pentru ca procedura să fie căt mai confortabilă. Durata procedurii este de aproximativ 30 de minute, iar timpul de recuperare ulterioară este de aproximativ o săptămână.
     Rezultatele se văd de obicei după primul tratament dar, în anumite situaţii ( piele sensibilă, exces cutanat major), sunt necsare 2-3 tratamente pentru a obţine rezultate maxime.
Această procedură este opţiunea nechirurgicala a blefaroplastiei.
     Indicatiile Plexr cu jet de plasma
•    Blefaroplastia dinamica non-ablativa nechirurgicală şi liftingul pleopelor ( eliminarea pielii în exces de pe zona pleoapei superioare şi pleoapei inferioare)
•    Lifting facial minim nvaziv
•    Laxitate piele gat
•    Laxitate piele brate, coapse si genunchi
•    Tratamente anti-aging - riduri
•    Tratamente cicatrici acne
•    Vergeturi
•    Acnee şi pori dilataţi
•    Cicatrici post-operatorii, postraumatice, postacnee
•    Pete pigmentare si lentigo
•    Papiloame
•    Xantelasma
•    Tumorete benigne (Veruci seboreice , Keratoze actinice, nevi rubinii )
     Această metodă oferă avantaje multiple:
•    Anestezie locală ( aplicarea unei creme cu lidocaină)
•    Tratament rapid cu rezultate imediate
•    Fără incizie, fără şuturi şi deci fără cicatrici
•    Recuperare rapidă
•    Efecte adverse minime
•    Procedura mai ieftină decât laserul
     Contraindicaţiile:
•    Pacienţi care se expun la soare fără protecţie
•    Pacienţi cu piele închisă la culoare şi cu tendinţă de hiperpigmentare
•    diabet, boli cronice
•    Paciente însărcinate sau care alăptează
 
     Care sunt efectele adverse?
     Deoarece Plexr nu atinge direct pielea, riscul complicatiilor este redus semnificativ. Este o procedura neinvaziva, fara injectii, fara bisturiu, fara suturi, astfel incat nu sunt riscuri de vindecare cu cicatrici. Neutilizandu-se substante straine nu exista risc de reactii alergice. Dupa tratament apare o roseata si o inflamatie a zonei tratate (in special cand se trateaza pleoapele), apoi se constituie niste cruste usoare care vor cadea. Este important ca pacientii sa respecte recomandarile medicului pentru o vindecare rapida si fara complicatii (aplicarea unei creme cicatrizante, evitarea expunerii la soare si fotoprotectie).
Acest dispozitiv oferă rezultate comparabile cu cele ale blefaroplastiei, din una până la trei ședințe, fără a lasa în urmă cicatrici postoperatorii, suturi și fără riscurile postoperatorii.

 
      In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

Preturi

durata - pret/minut
Blefaroplastie pleoapa superioara
40 min - 1000 lei
Pachet 2 sedinte blefaroplastie pleoapa superioara
80min - 1800 lei
Blefaroplastie pleoapa inferioara
40 min - 900 lei
Pachet 2 sedinte blefaroplastie pleoapa inferioara
80min - 1700 lei
Blefaroplastie pleoapa superioara+inferioara
80min - 1700 lei
Pachet 2 sedinte blefaroplastie pleoapa superioara+inferioara
150min - 3000 lei
Riduri periorale (ochi)
40 min - 800 lei
Riduri frunte si inter sprancenos
60min - 1000 lei
Riduri fata total
120min - 2000 lei
Riduri gat total
60min - 1000 lei
Riduri decolteu
40 min - 800 lei
Riduri nazolabiale si buze
40 min - 600 lei
Riduri maini
40 min - 800 lei
Vergeturi / tonifiere 1 zona
60min - 2000 lei
Tratament Xantelasma Plasmage
20 min - 350 lei