Presoterapie / Drenaj Limfatic

Presoterapie / Drenaj Limfatic Drobeta Turnu Severin Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma.

      

 

      
Presoterapie / Drenaj Limfatic Drobeta Turnu Severin

      
        
Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere,
tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma. 

       Masajul limfatic activeaza circulatia limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea si eliminarea toxinelor din tesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin
sistemul limfatic zilnic in conditii normale. Sistemul limfatic joaca un rol important in sistemul imunitar al omului. 

       Masajul limfatic utilizeaza principii anatomice si fiziologice despre sistemului circulator uman. Stimuleaza activitatea vaselor limfatice, usureaza trecerea limfei in locurile afectate si accelereaza metabolismul in tesut.  

       Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate. În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

       Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, criolipoliza, radiofrecvența, terapia cu unde de șoc) la nivelul sistemului limfatic. 

       Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de „picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în
picioare. Îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și umflarea inestetică a picioarelor. 

       Cum funcționeazădrenajul limfatic ? 

       Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu
prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar. Bolile și problemele sistemului limfatic determină de obicei umflături ale membrelor, dar și alte simptome.  

            Elixir Beauty Clinic are cele mai mici preturi la Presoterapie din Drobeta Turnu Severin. Vino la noi in clinica pentru un tratament personalizat de slabire. Ne gasiti in incinta galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin.   

 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Presoterapie

45min - 60 lei

50 lei

40 lei