Riduri de Expresie

Tratamentul ridurilor de expresie cu Botox Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Ridurile de expresie sunt riduri dinamice ce apar ca urmare a contracției repetate a mușchilor. La început, aceste riduri sunt vizibile doar în timpul contracției muscular; ulterior, devin vizibile și în repaus. Ideal este ca aceste zone să fie tratate înainte de a fi evidente și în repaus pentru a întârzia consolidarea lor.

     
Tratamentul ridurilor de expresie Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic
Injecții cu Toxină Botulinică

 
        Ce este Botox și la ce se folosește toxina botulinica?
        Toxina botulinica (Botox) este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Toxina botulinica este produsă de Clostridium botulinumcare în trecut era deosebit de periculoasă prin intoxicații alimentare. In prezent este folosită în diluții mari în medicină ca medicament relaxant muscular. 

Prin injectare într-un mușchi specific, toxina botulinică întrerupe transmiterea impulsului nervos către acesta. Astfel, contracția musculară este blocată temporar, pielea se relaxează și capătă un aspect mai neted.
        Tratamentul se efectuează în ambulator și nu este nevoie de pregătire medicală prealabilă. Comparativ cu alte metode antirid, toxina botulinică tratează ridurile prin îndepărtarea cauzei.

         Zonele complete de injectare a toxinei botulinice sunt:
  • ridurile de pe frunte (crestăturile de pe frunte)
  • glabelă (glabela este zona dintre sprâncene)
  • sprâncene (pentru tratarea sprâncenelor căzute)
  • bunny lines (”liniile de iepuraș” ce se formează în partea superioară a nasului)
  • laba gâștei (ridurile din colțul exterior al ochilor)
  • liniile buzelor
  • gât și linia mandibulară
  • bărbie

        La Elixir Beauty Clinic, ridurile dintre sprâncene, cele orizontale de pe frunte, sprâncenele căzute sau ridurile de sub ochi sunt ameliorate cu toxină botulinică de tip A: Botox-Vistabel. În plus, chipul devine luminos și destins.
        Efectul apare la 2-7 zile după injectare și se menține 3-6 luni. Repetarea procedurii poate prelungi efectul până la aproape un an. Contrar preconcepțiilor, tratamentul cosmetic efectuat cu rigurozitate de specialiști prezintă riscuri mici, reacțiile alergice fiind foarte rare.
        Toxina botulinică nu creează dependență, tratamentul este repetat datorită nevoii femeilor de a fi frumoase.
        Chiar dacă după o perioadă de 3-6 luni efectul tratamentului începe să dispară, ridurile nu vor deveni la fel de adânci ca înainte de injectare.
       
Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin foloseste produsul Vistabel. Toate injectarile cu botox sunt efectuate doar de catre un medic specialist in chirugie plastica.
     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 
 

Preturi

durata - pret/minut
O Zona
20min - 700 lei
Doua Zone
25min - 1000 lei
Trei Zone
30min - 1100 lei