Tratament Acnee

Tratament Acnee Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Este binecunoscut faptul ca acneea consta in formarea comedoanelor, pustulelor, nodulilor/chistelor ca rezultat al obstruarii si inflamatiei unitatii pilosebacee (foliculul pilos acompaniat de glanda sebacee).

   Tratament Acnee Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic
 


        De ce apare acneea?
        Adesea acneea se declanseaza in perioada pubertatii, cand hormonii androgeni stimuleaza productia de sebum si o hiperproliferare a keratinocitelor (celule epidermice).
        Alti stimuli declansatori pot fi:
  • schimbarile hormonale din timpul sarcinii sau din preajma ciclului menstrual,
  • diverse afectiuni endocrine (Sd ovarelor polichistice),
  • produse cosmetice ocluzive sau comedogene,
  • umiditatea si transpiratia excesiva,
  • expunerea prelungita la soare.
  • Asocierea intre agravarea acneei si dieta (ciocolata, ou, etc), igiena inadecvata, masturbare sau sex este nefondata.
        Este important să acordăm atenție pielii noastre și să căutăm un tratament impotriva acneei pentru noi. Despre acnee, o afecțiune a epidermei, se știe că este prezentă la peste 85% dintre adolescenți și la peste 50% dintre persoanele cu vârstă peste 30 de ani, de multe ori cu un puternic impact negativ la nivel social și psihoemoțional. Tratată necorespunzător, acneea poate lăsa pete pigmentare, cicatrici inestetice, care persistă pe durata întregii vieți. Este așadar esențial că această problemă dermatologică să fie tratată la timp și în mod adecvat!
        Te așteptăm la Elixir Beauty Clinic să stabilim un diagnostic corect, să facem analize suplimentare acolo unde este cazul, apoi să îți prezentăm toate variantele de tratament acnee! In functie de forma clinica de acnee de care suferiti tratamentul topic pe care il veti urma poate consta in utilizarea unui singur produs sau a unei combinatii de mai multi agenti topici (acid retinoic, antibiotice locale, peroxide de benzoil, acid glycolic sau salicilic) la care se pot adauga medicatie sistemica (antibiotic, retinoizi, terapie hormonala) si suport psihologic de specialitate. Una dintre metodele pentru tratamentul acneei o reprezintă peelingul chimic. Iar din multitudinea de soluții de peeling existențe pe piață, îți recomandăm pentru tratamentul acneei peelingul chimic cu soluție Jessner modificat. Tratament poate fi  pentru a scăpa de pori blocați, puncte negre și pentru a îmbunătăți textura pielii. Dacă suferi de acnee activă, un program de 3-4 tratamente efectuate la 3-4 săptămâni este indicat.
        Este binecunoscut faptul ca acneea consta in formarea comedoanelor, pustulelor, nodulilor/chistelor ca rezultat al obstruarii si inflamatiei unitatii pilosebacee (foliculul pilos acompaniat de glanda sebacee). Cel mai des este o afectiune a adolescentei,dar de multe ori se prelungeste si dupa varsta de 30 de ani.

        Ce forma de acnee am?
   
 
        Cei mai multi dintre pacienti nu-si recunosc stadiul sau forma de acnee dar este important de stiut acest lucru astfel incat tratamentul sa se faca directionat.
Pentru fiecare din formele clinice de acnee se aplica tratamente diferite si datorita acestui fapt fiecare pacient va beneficia in urma unui consult clinic personalizat si dupa o discutie detaliata cu medicul dermatolog de un tratament adecvat.
        Medicul dermatolog este singurul abilitat sa stabileasca forma clinica de acnee de care sufera un pacient in urma evaluarii numarului, tipului si profunzimii leziunilor.
        Leziunile de acnee apar atunci cand foliculul pilosebaceu se obstrueaza cu un dop de sebum si keratinocite descuamate fiind colonizat,apoi de catre o bacterie saprofita a pielii, Propionibacterium acnes.In functie de nivelul de proliferare a acestei bacterii, acneea poate fi inflamatorie sau noninflamatorie.
        In acest moment sunt disponibile mai multe variante de tratament, fiecare din acestea avand un mod de actiune diferit: unele dintre acestea ajuta la dezobstructia porilor, altele scad productia de sebum sau actioneaza pe factorii infectiosi, bacterieni, care complica leziunile de acnee.
        In stabilirea tratmentului pe care medicul urmeaza sa-l prescrie, medicul va lua in calcul mai multe aspecte definitorii fiecarui pacient: extinderea si severitatea leziunilor de acnee, cicatrici post-acneice sau riscul de aparitie de cicatrici datorita leziunilor severe,precum si impactul psihoemotional si social pe care-l poate resimti orice persoana afectata de acnee.
        Frecvent se poate ca tratamentul acneei sa cuprinda o combinatie de tratamente locale (topice) si tratamente sistemice cu rezultate bune.
        Efecte adverse ca urmare a tratamentului administrat pot apare in cazul oricarui tratament local sau sistemic,dar cele intalnite in cursul tratamentului antiacneic sunt de obicei usor de intensitate mica si usor de tratat. Cele frecvent intalnite precum si cele  importante ca si gravitate sunt discutate de catre medic impreuna cu pacientul si deasemena pacientul este sfatuit despre modul in care aceste fenomene nedorite pot fi evitate sau intensitatea lor sa fie mult diminuata.
   
      In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 


 
 

Preturi

durata - pret/minut
Peeling Superficial Fata
450 lei
Peeling Superficial Fata + Decolteu
550 lei
Peeling Mediu Fata
550 lei
Peeling Mediu Fata + Decolteu
650 lei
Peeling Chimic Anti-Acnee Aclean Pack
650 lei
Lumenis M22 IPL Fata
300 lei
Lumenis M22 IPL Fata + Gat + Decolteu
650 lei