Tratament Cearcane

Tratamentul Cearcanelor Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Corecția cearcănelor cu acid hialuronic cunoscută și sub denumirea de tratament anticearcăne este o metodă minim invazivă, eficientă în umplerea și uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale , în estomparea adâncimilor și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor și în umplerea șanțurilor lacrimale.

  Tratament Cearcane Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic
   Injecții cu Acid Hialuronic

       Cearcănele și șanțurile lacrimale sunt prin definiție acele zone de culoare închisă sau adânci prezente sub ochi. Regiunea din jurul ochilor (periorbitală) suferă odată cu înaintarea în vârstă modificări atât la nivelul pielii, cât și la nivelul arhitecturii profunde (țesut adipos, mușchi și suport osos), rezultatul fiind apariția cearcănelor, a pungilor, a șanțului lacrimal pronunțat și a ridurilor din jurul ochilor.
       Cearcănele încep să apară după vârsta de 30 de ani, ca rezultat al subțierii pielii, pierderii de țesut gras de dedesubt și , mai târziu, chiar datorită procesului de pierdere a masei osoase. Culoarea închisă a regiunii este dată de prezența vaselor fine de culoare roșie/ albastră, vizibile prin pielea transparentă, uneori însă poate fi moștenită genetic o piele mai intens colorată (hiperpigmentarea constituțională).
       Pungile sunt cauzate de pierderea elasticității pielii, oboseala cronică, edeme (reținerea de lichide în regiunea infraorbitală), modificarea arhitecturii locale a țesuturilor cu hernierea (alunecarea) țesutului gras în fața mușchiului periocular (orbicular).Toate aceste modificări se intensifică în procesul de îmbătrânire a organismului.
       Ridurile din jurul ochilor sunt inițial linii fine, vizibile numai când se contractă musculatura zonei (riduri dinamice), care apar în colțul lateral al ochiului. În timp ridurile se adâncesc, devin permanente și se extind pe pleoapa inferioară. Pielea își pierde din capacitatea de hidratare, se diminuează elasticitatea și luminozitatea odată cu trecerea anilor, prin pierderea capitalului de colagen și elastină.
       Corecția cearcănelor cu acid hialuronic cunoscută și sub denumirea de tratament anticearcăne este o metodă minim invazivă, eficientă în umplerea și uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale , în estomparea adâncimilor și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor și în umplerea șanțurilor lacrimale.

       Cum se efectuează procedura?
       Tratamentul constă în injectarea printr-o metodă multiplan a unei cantități minime de acid hialuronic cu o formulă creată pentru această zonă delicată, îmbogățit cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentară .
       Modalitatea de injectare este nedureroasă, de scurtă durată (câteva minute). Gelul se așează sub și supramuscular pentru a se integra perfect în țesut și a nu crea un efect artificial . Datorită structurii special elaborate pentru zona perioculară, gelul nu se simte la atingere, nu atrage apă, nu exercită presiune pe țesutul din jur și nu se observă prin transparența pielii. Dacă avem cearcăne închise la culoare din pricina pigmentului, se poate urma un tratament complementar cu creme intens depigmentante. Vasele fine din zona de sub ochi, care pot deveni vizibile odată cu trecerea timpului, se pot șterge cu tehnologie laser, care oferă rezultate imediate.

       Când se observă rezultatele? Cât persistă?
       Imediat după realizarea acestui tratament cearcăne apar primele rezultate. Ridurile fine sunt atenuate, iar șanțurile de sub ochi sunt umplute. Toate acestea oferă tonus și luminozitate pielii și scăpăm de umbrele de sub pleoapa inferioară. Avem, per ansamblu, o imagine naturală și ne putem relua activitatea zilnică imediat ce ieșim din cabinet.
       Efectul de umplere persistă în medie 6 luni, dar poate dura până la 1 an.

       Care sunt riscurile în astfel de intervenții?
       Acidul hialuronic are origine non-animală și, prin urmare, nu prezintă niciun risc de alergie. Cel mai important aspect este legat de cunoașterea anatomiei perioculare, zona prezentând particularități importante în evitarea complicațiilor prin ocolirea vaselor și nervilor (artera și vena angulară și foramen infraorbitale). Importante sunt pentru rezultate optime evitarea supracorecției (injectarea unei cantități prea mari de gel) și efectul Tyndall (poziționarea gelului prea superficial și obținerea unei colorații bleu transparente și a edemului), ambele complicații nedorite și inacceptabile din considerente estetice, însă corectabile imediat prin injectarea de hialuronidază.
       În concluzie, semnele de îmbătrânire din jurul ochilor se pot îndepărta sau atenua semnificativ, după o analiză amănunțită a particularităților fiecărui pacient. Metodele sunt nedureroase și redau chipului trăsăturile frumoase, luminozitatea și naturalețea pe termen lung.
       Clinica de dermatologie Elixir Beauty Clinic din Drobeta Turnu Severin lucreaza cu produsul Juvederm. Toate injectarile cu acid hialuronic sunt efectuate doar de catre un medic specialist in chirugie plastica.
     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

  

Preturi

durata - pret/minut
Juvederm Voluma, Volux, Volift, Volite, Volbella - 1 ML
30min - 1100 lei