Tratamente Endy Med Pro 3 Deep RF

EndyMed este o platformă de tratament all-in-one, flexibila si modernă ce ofera solutii estetice inovatoare pentru tratamentul fractionat al ridurilor, lifting-ul nonchirurgical, diminuarea cicatricilor post-traumatice si post-acneice, reducerea circumferintei, celulitei, remodelarea corporala, precum si Microneedling RF pentru fata, gat si corp.

Endymed Pro 3Deep R

     Tehnologia inovatoare de radiofrecvență 3DEEP® de la EndyMed Pro este o soluție  eficientă pentru tratamentele de tonifiere și conturare nonablativa și fracționată pentru față, gât și decolteu, cicatrici acneice si vergeturi.
     Tehnologia 3Deep® patentata de catre EndyMed, consta in emiterea undelor de radiofrecventa la nivelul celor trei straturi ale pielii fara durere , stimuland productia naturala de colagen pentru reducerea ridurilor si pentru mai mult tonus si fermitate.
3DEEP ™ folosește o serie de electrozi și un algoritm specific care directioneaza precis energia termica. Câmpurile electrice multiple create se resping reciproc, ceea ce duce la combinația ideală de energie si creaza un patern termic tridimensional. Forțele de respingere dintre câmpurile electromagnetice adiacente conduc energia vertical în țesutul țintă, reducând cantitatea de energie disipata, inclusiv senzatia de disconfort pe suprafața pielii.
     Cu cele 6 generatoare de unde cu frecventa radio, 3DEEP® este una din tehnologiile de varf din acest moment. Echipamentul livreaza energie radio focusata in profunzimea dermului cu injurie si durere minima la nivelul epidermului fiind eficient si sigur pentru toate tipurile de piele. Cu EndyMed experimentati un tratament rapid, precis, confortabil care nu necesita timp de recuperare prea lung dar in schimb ofera rezultate uimitoare, imediate, care continua sa se instaleze in lunile ce urmeaza procedurii. 

 

   EndyMed platforma ce este configurata cu cei 3 aplicatori:

  •      Intensif

     Capatul de tratament Intensif de la ENDYMED este prima tehnologie Radiofrecventa si Microneedling motorizata neizolata aprobata de FDA de pe piața. Alimentat de tehnologia unica 3DEEP™ RF de la ENDYMED, Intensif iese in evidenta prin modul sau de operare exclusiv, neted si rapid.

  •      FSR
    Capatul de tratament special conceput pentru radiofreceventa fractionata, pentru tratamentul rugozitatii pielii, hiperpigmentarii, ridurilor si cicatricilor atat pe zonele faciale, cat si ale corpului. 3DEEP® FSR, foloseste in mod unic 112 electrozi minusculi care permit micro-ablatia fractionata simultana a epidermei, impreuna cu incalzirea volumetrica a 100% din derm.Capatul de tratament FSR conceput pentru refacerea pielii și îmbunătățirea texturii, reducerea porilor, diminuarea hiperpigmentarii, reducerea ridurilor și a cicatricilor atât pe față, cât și pe corp.

 

  •      I-Fine

     Conceput special pentru tratamentul ridurilor, tonifica și intinde pielea ridata de pe față, linia mandibulara si gât. Tratamentul oferă rezultate bune, în special în zonele delicate, sensibile și greu de tratat precum cele din jurul gurii.Conceputa special pentru tratamentul ridurilor, tonifica și intinde pielea ridata de pe față, linia mandibulara si gât. 

 

      Mini Shaper Handpiece

     Special conceput pentru tratamentul focalizat pe linia maxilarului, sub bărbie, brațe și genunchi. Ofera rezultate ideale si mentine caldura in tesuturi mai mult timp dupa ce tratamentul s-a terminat.
In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Intensif(Tratament cu 1000 de impulsuri)

2200 lei

FSR(Tratament cu 450 de impulsuri)

1500 lei

Intensif(Tratament cu 1000 de impulsuri) + FSR(Tratament cu 450 de impulsuri)

3200 lei

Zona Ochi

30min - 120 lei

0 lei

600 lei

Mustata

10min - 50 lei

0 lei

250 lei

Frunte

10min - 75 lei

0 lei

375 lei

Fata (Ochi,Mustata,Barbie)

70min - 300 lei

0 lei

1500 lei

Gat

15min - 150 lei

0 lei

750 lei

Fata+Gat

60min - 400 lei

0 lei

2000 lei

Decolteu

10min - 150 lei

0 lei

750 lei

Fata+Gat+Decolteu

95min - 500 lei

0 lei

2500 lei