Vela Shape III

Velashape III Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie cel mai bun dispozitiv din lume de remodelare corporala : VELASHAPE III . Acesta dispune de cea mai noua tehnologie nonchirurgicala de tratare a zonelor cu celulita si laxitate cutanata (piele “lasata”). Cu peste 15 milioane de tratamente realizate la nivel global si zeci de studii clinice, VELASHAPE III s-a dovedit a fi un tratament complex, usor de tolerat, cu rezultate rapid vizibile, cu riscuri minime si fara timp de recuperare. VELASHAPE III are certificare CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA (US Food and Drug administration) pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor

barbati - femei

Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza Cooltech Drobeta Turnu Severin Elixir Clinic si-a obisnuit deja clientii cu un standard ridicat atat din punctul de vedere al personalului, cat si al aparaturii de ultima generatie existente in centrul nostru de infrumusetare. Pentru ca suntem constienti cat de important este pentru femei si barbati sa aiba un corp frumos, punem la dispozitia lor una cele mai noi proceduri ce lupta eficient cu straturile de grasime. Criolipoliza: procedura ideala pentru a slabi usor.

barbati - femei

HImFU

HImFu Drobeta Turnu Severin Cavitatia HImFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a adipocitelor, dar fiind non-invaziva si nedureroasa. Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Ca urmare a cresterii presiunii intracelulare se produce implozia, celulele grase se sparg continutul acestora fiind evacuat in spatiul interstitial.Grasimile eliberate vor fi preluate de sistemul limfatic propriu organismului si vor fi eliminate din organism.

barbati - femei

Electrostimulare

Electrostimularea Drobeta Turnu Severin. Electrostimularea (sau EMS) este tehnologia de a cauza contractii musculare prin aplicarea pe corp a unor impulsuri electrice de intensitate redusa. Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, pe capetele muschilor, in functie de necesitatile fiecarei persoane, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.

barbati - femei

Termocuverta

Impachetari Termocuverta Drobeta Turnu Severin Termocuverta reprezintă o nouă tehnică de eliminare a lichidelor din țesut, realizându-se astfel, o mai bună circulație sangvină la nivelul dermei, o activitate îmbunătățită la nivel celular, scăderea în greutate și eliminarea celulitei. Procedeul este o alternativă la saună.

barbati - femei

Crioradiofrecventa

CrioRadiofrecventa Drobeta Turnu Severin Crioradiofrecventa e o terapie unica ce combina concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecventa (+60 grade) bipolara si tripolara fiind ideala pentru rezolvarea problemelor de estetica facacial, de slabire si de celulita.Terapia are efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate si poate fi folosita inclusiv pe pielea afectata de telangiectazii. Crioradiofrecventa este un tratament efient pentru diminuarea aspectului de barbie dubla, anti-rid, redefinirea conturului facial si redobandirea fermitatii.

barbati - femei

Tunel Ifrarosu

Impachetari Tunel Infrarosu Drobeta Turnu Severin Tunelul cu raze infrarosii “No Cellulite” reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari, iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.

barbati - femei

Masaj Anticelulitic Dermohealth

Masaj Anticelulitic Dermohealth Drobeta Turnu Severin DermoHealth este o tehnologie revoluționară care folosește o turbină axială de înaltă rezoluție (15.000 rpm), în locul pompei de vacuum. DermoHealth acționează foarte eficient la nivel corporal și tratează celulita până la gradul 4, distruge macro și micronodulii celulitici și tratează ultra-rapid aspectul de coajă de portocală; de asemenea, produce compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului.

barbati - femei

Presoterapie / Drenaj Limfatic

Presoterapie / Drenaj Limfatic Drobeta Turnu Severin Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma.

barbati - femei

Scluptor - Best aesthetic device 2018

Remodelare Corporala Sculptor Drobeta Turnu Severin Sculptor este un echipament de ultimă generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență.

barbati - femei

Analizator Masa Corporala

Analizator Masa Corporala Drobeta Turnu Severin Analizatorul de masă corporală este un echipament imperios necesar specialiștilor ce activează în industria remodelării corporale. Acesta se folosește în etapa de diagnosticare și oferă date necesare pentru conceperea unei scheme de tratament corectă și personalizată. De asemenea analizatorul este utilizat în rediagnosticarea clienților, acesta oferind date privind efectele tratamentelor alese de specialiștii din domeniu.

barbati - femei

Diagnosticare Stadiu Celulita

Diagnosticare Stadiu Celulita Drobeta Turnu Severin În lupta cu celulita primul și poate unul dintre cei mai importanți pași il constituie diagnosticarea corectă a tipului de celulită. Este un element esențial, în funcție de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente și terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei. Cel mai modern și eficient aparat cu care se poate realiza diagnosticarea corectă și eficientă a tipului și stadiului de celulită este kitul CELL METER. Mai exact, este vorba de un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei, ce functioneaza pe un dublu principiu: diagnosticare la caldura imbinat cu efectul de unduire (“ripple effect”).

barbati - femei

Solar Megasun

Salon de Bronzare Megasun Drobeta Turnu Severin Nu mai este un secret ca oamenii cauta tot mai des sa isi imbunatateasca imaginea. Cea mai noua tendinta “la moda” este sa ai o piele de invidiat! Cu cat cerintele cresc, cu atat aparatura se perfectioneaza si se diversifica pentru a obtine o bronzare perfecta.

femei - barbati

Reducerile de Vara 2021

Vara a venit cu reduceri importante pentru tine la ELIXIR Clinic. Majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 25%. Nu ratati aceasta ocazie!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE