Tratamente Corporale

Elixir Beauty Clinic iti pune la dispozitie device-uri performante de remodelare corporala in Drobeta Turnu Severin. Vino la noi pentru a beneficia de un tratament personalizat. Aparatura performanta, impreuna cu personalul calificat al clinicii Elixir Beauty Clinic, te va ajuta pas cu pas pentru a obtine rezultatele mult dorite.

EndyMed PRO 3DEEP - Remodelare prin radiofrecventa

𝗘𝗻𝗱𝘆𝗺𝗲𝗱 singura tehnologie existentă pe piață ce are la bază radiofrecvența 3DEEP, care oferă rezultate remarcabile atât la nivel corporal, cât și facial.𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫-radiofrecvența #3DEEP combinată cu tehnologia 𝗩𝗔𝗖𝗨𝗨𝗠 vizează celulita în orice stadiu, îmbunătățește tonusu și fermitatea pielii.

barbati - femei

Vela Shape III

Velashape III Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie aparatul de remodelare corporala : VELASHAPE III . Acesta dispune de o tehnologie nonchirurgicala de tratare a zonelor cu celulita si laxitate cutanata (piele “lasata”). Cu peste 15 milioane de tratamente realizate la nivel global si zeci de studii clinice, VELASHAPE III s-a dovedit a fi un tratament complex, usor de tolerat, cu rezultate rapid vizibile, cu riscuri minime si fara timp de recuperare. VELASHAPE III are certificare CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA (US Food and Drug administration) pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor

barbati - femei

Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza Cooltech Drobeta Turnu Severin Elixir Clinic si-a obisnuit deja clientii cu un standard ridicat atat din punctul de vedere al personalului, cat si al aparaturii de ultima generatie existente in centrul nostru de infrumusetare. Pentru ca suntem constienti cat de important este pentru femei si barbati sa aiba un corp frumos, punem la dispozitia lor proceduri ce lupta eficient cu straturile de grasime. Criolipoliza: procedura ideala pentru a slabi usor.

barbati - femei

Laser Co2 Vergeturi

Laser Co2 Vergeturi Drobeta Turnu Severin. Cu ajutorul unui laser CO2, rejuvenarea facială se poate realiza simplu,eficient și apid.Putem folosi laser CO2 atât în locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru cele mai fine operații, cât și cu ajutorul unui scanner computerizat. În combinație cu scannerul se livrează energia laserului într-o formă fracționată pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” .

barbati - femei

Electrostimulare

Electrostimularea Drobeta Turnu Severin. Electrostimularea (sau EMS) este tehnologia de a cauza contractii musculare prin aplicarea pe corp a unor impulsuri electrice de intensitate redusa. Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, pe capetele muschilor, in functie de necesitatile fiecarei persoane, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.

barbati - femei

Laser Vascular Lumenis M22

Laser Vascular Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Laserul Nd: YAG asigura un tratament precis pentru telangiectazie, hemangioame si diverse leziuni vasculare superficiale si adanci. Ghidurile optice de diferite dimensiuni -pentru tratarea zonelor mari sau mici ,usor de inlocuit sporesc confortul pacientului cu ajutorul răcitorului incorporat in capul laser.

barbati - femei

Presoterapie / Drenaj Limfatic

Presoterapie / Drenaj Limfatic Drobeta Turnu Severin Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma.

barbati - femei

Indepartare Tatuaje Laser M22

Indepartare Tatuaje Laser Platforma Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

barbati - femei

Analizator Masa Corporala

Analizator Masa Corporala Drobeta Turnu Severin Analizatorul de masă corporală este un echipament imperios necesar specialiștilor ce activează în industria remodelării corporale. Acesta se folosește în etapa de diagnosticare și oferă date necesare pentru conceperea unei scheme de tratament corectă și personalizată. De asemenea analizatorul este utilizat în rediagnosticarea clienților, acesta oferind date privind efectele tratamentelor alese de specialiștii din domeniu.

barbati - femei

Diagnosticare Stadiu Celulita

Diagnosticare Stadiu Celulita Drobeta Turnu Severin În lupta cu celulita primul și poate unul dintre cei mai importanți pași il constituie diagnosticarea corectă a tipului de celulită. Este un element esențial, în funcție de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente și terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei. Este un aparat cu care se poate realiza diagnosticarea corectă și eficientă a tipului și stadiului de celulită este kitul CELL METER. Mai exact, este vorba de un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei, ce functioneaza pe un dublu principiu: diagnosticare la caldura imbinat cu efectul de unduire (“ripple effect”).

barbati - femei

Reduceri Elixir Beauty Clinic

La Elixir Beauty Clinic majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 40 %. Nu ratati aceasta ocazie!Va asteptam in noua locatie din Bld. Ion C. Bratianu Nr. 3!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE