Tratament Cearcane

Tratamentul Cearcanelor Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Corecția cearcănelor cu acid hialuronic cunoscută și sub denumirea de tratament anticearcăne este o metodă minim invazivă, eficientă în umplerea și uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale , în estomparea adâncimilor și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor și în umplerea șanțurilor lacrimale.

barbati - femei

Marire si Ridicare Pometi

Marirea si Ridicarea Pometilor cu Acid Hialuronic Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Pomeții sunt un element important al frumuseții faciale, iar obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței. Din păcate, înaintarea în vârsta înlătură inevitabil volumul feței, iar obrajii încep să se aplatizeze.

barbati - femei

Riduri de Expresie

Tratamentul ridurilor de expresie cu Botox Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Ridurile de expresie sunt riduri dinamice ce apar ca urmare a contracției repetate a mușchilor. La început, aceste riduri sunt vizibile doar în timpul contracției muscular; ulterior, devin vizibile și în repaus. Ideal este ca aceste zone să fie tratate înainte de a fi evidente și în repaus pentru a întârzia consolidarea lor.

barbati - femei

Corectia Santurilor Nazolabiale

Rinocorecția : Corectia Santurilor Nazolabiale cu Acid Hialuronic Drobeta Turnu Severin Rinocorecția nechirurgicală presupune injectarea unei cantități foarte mici de acid hialuronic pentru modelarea formei nasului, fiind o intervenție rapidă și non-dureroasă.Cu ajutorului acidului hialuronic concentrat, dar extrem de natural integrat în piele și sub aceasta, putem atenua până la dispariție aceste șanțuri într-un timp foarte scurt, cu rezultat vizibil imediat.

barbati - femei

Tratament Acnee

Tratament Acnee Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic Este binecunoscut faptul ca acneea consta in formarea comedoanelor, pustulelor, nodulilor/chistelor ca rezultat al obstruarii si inflamatiei unitatii pilosebacee (foliculul pilos acompaniat de glanda sebacee). Cel mai des este o afectiune a adolescentei dar de multe ori se prelungeste si dupa varsta de 30 de ani.

barbati - femei

Tratament Vergeturi

Tratament Vergeturi Drobeta Turnu Severin | Elixir Beauty Clinic VERGETURILE sunt liniile fine si albe care apar pe corp ca urmare a ruperii tesuturilor subcutanate. Mai exact, deteriorarea fibrelor de elastina, o proteina specifica pielii si prezenta in interiorul acesteia in proportie de 4%, determina aparitia vergeturilor.  

barbati - femei

Cicatrici Post Acnee

Tratamentul Cicatricilor Post-Acneice Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Cicatricile inestetice rezultate în urma leziunilor din acnee, varicelă, după traumatisme locale (accidente, tăieturi) sau intervenții chirurgicale , prezente pe față și pe suprafața corporală se pot atenua prin injectarea de acid hialuronic cu o concentrație adaptată tipului de defect (adâncime și extindere cicatrice).

barbati - femei

Marire Buze

Marire Buze Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o tehnică estetică unică, deoarece este sigură și eficientă, producând rezultate imediat. Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale

barbati - femei

Reducerile de Vara 2021

Vara a venit cu reduceri importante pentru tine la ELIXIR Clinic. Majoritatea tratamentelor si abonamentelor beneficiaza acum de o reducere de pana la 25%. Nu ratati aceasta ocazie!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE