Indepartare Tatuaje

Indepartare Tatuaje Laser Platforma Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Platforma S­ŁÉş­ŁÉ×­ŁÉą­ŁÉą­ŁÉÜ­ŁÉź ­ŁÉî­ŁčÉ­ŁčÉÔäó de la Lß┤ťß┤Źß┤ç╔┤╔¬s este un sistem avansat ╚Öi inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumin─â, ce pot trata peste 30 de afec╚Ťiuni ale pielii, de la linii ╚Öi riduri, la pete de v├órst─â ╚Öi pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee ╚Öi acnee. De asemenea, ofer─â at├ót ├«ndep─ârtarea cicatricilor, a p─ârului, c├ót ╚Öi a tatuajelor.

 
   Indepartarea Tatuajelor

     Ce este tatuajul?
┬á ┬á ┬áTatuajul reprezint─â plasarea deliberat─â a culorilor permanente ├«n piele pentru crearea unui anumit desen, reproducerea unui portret sau scrierea unui nume, mesaj, dat─â, etc. Tatuajele decorative sunt cele mai frecvente, ├«ns─â tot ├«n aceast─â categorie se ├«ncadreaz─â ╚Öi p─âtrunderea accidental─â a unui material pigmentat sau p─âtarea pielii ├«n urma folosirii solu╚Ťiei Monsel sau a cloritului feric pentru coagulare.

┬á ┬á ┬áPigmen╚Ťii din tatuaje sunt urm─âtorii:
  • negru-carbon (cerneal─â India), oxid de fier, carbon
  • albastru-aluminat de cobalt
  • maro-oxid feric
  • verde-oxid cromic, vopsea cu ftalocianina
  • purpuriu-aluminiu, mangan
  • rosu-sulfit de mercur (cinnabar), sienna (hidrat feric), lemn de santal, lemn Brazilian, pigmenti organici
  • alb-oxid de titan, oxid de zinc
  • galben-sulfit de cadmiu

     Metode eficiente pentru scoaterea tatuajelor
┬á ┬á ┬áSondajele de opinie indic─â faptul c─â jum─âtate dintre cei care au optat pentru un tatuaj cu ani ├«n urm─â regret─â alegerea f─âcut─â ╚Öi ar dori s─â-l ├«ndep─ârteze. Motivele invocate sunt cel mai adesea legate de proasta execu╚Ťie a tatuatorului sau modelul ales. ╚śi cum industria medical estetic─â ├«ncearc─â din r─âsputeri s─â r─âspund─â oric─âror solicit─âri, iat─â c─â tatuajele ╚Öi-au pierdut atributul de ÔÇťpermanenteÔÇŁ. La ora actual─â, exist─â numeroase aparate de ├«ndep─ârtare a tatuajelor, cu diferite tehnologii ╚Öi protocoale de tratament. Din acest motiv, speciali╚Ötii clinicii Elixir Medical Clinic au testat metodele existente pe pia╚Ť─â de ├«ndep─ârtare a tatuajelor ╚Öi au ales drept cea mai bun─â op╚Ťiune pentru pacien╚Ťii clinicii un laser care livreaz─â impulsuri foarte scurte, de ordinul nanosecundelor, cu o eficien╚Ť─â extrem de crescut─â ├«n ├«ndep─ârtarea tuturor tipurilor de pigmen╚Ťi ce pot alc─âtui un tatuaj si anume Platforma S­ŁÉş­ŁÉ×­ŁÉą­ŁÉą­ŁÉÜ­ŁÉź ­ŁÉî­ŁčÉ­ŁčÉÔäó cu Cap Laser Nd:YAG Q-Switched

 
 
 
 
       
                                   
                                        ┬á ┬á┬á Cum se desf─â╚Öoar─â o ╚Öedin╚Ť─â de tratament cu laser Lumenis M22?
     Tratamentul are câteva variatii de la pacient la pacient, in functie de varsta, marime, tip de tatuaj, culoarea pielii pacientului, adancimea / suprafata tatuajului. Pe parcursul sedintei de indepartare a tatuajului, in cadrul clinicii Elixir Beauty Clinic, pacientul va purta ochelari de protectie. Preferabil, la prima vizita se va testa reactia cutanata la laser.
┬á ┬á ┬áTratamentul consta in plasarea laserului la nivelul pielii si activarea impulsurilor. Numarul de pulsuri necesar este direct prorportional cu marimea tatuajului. Este nevoie de sedinte repetate la 6-8 saptamani. Sistemul laser M22, insa, este unul mult mai pu╚Ťin dureros fata de alte metode, fara a necesita un timp de recuperare indelungat. Gradul de disconfort variaza de la persoana la persoana, in functie de pragul sensibilitatii dureroase. De obicei, nu este necesar un management al durerii, insa, in functie de locatia , natura tatuajului, se poate folosi un anestezic topic.

     Ingrijire post-tratament
     Imediat dupa tratament, se poate aplica gheata. Se recomanda antibiotic topic sub forma de unguent sau crema. Ingrijirea este necesara timp de 7-10 zile post-procedura.
     De evitat: gratajul (scarpinarea) zonei tratate, daca apar vezicule sau cruste in suprafata este foarte important ca acestea să nu fie inlaturate, curatate cu produse abrazive pentru evitarea cicatrizarii defectuoase.
      Recomandari: Se aplica un bandaj/ plasture pentru a preveni abraziunea. Pe tot parcursul tratamentului este necesara fotoprotectia pentru a evita hiperpigementarea, in special în cazul pacientilor cu pielea mai inchisa la culoare

Preturi

durata - pret/minut
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsur
20 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Zona mica 5x5 cm ( in functie de grad de umplere)
250 lei
Zona medie 10x10 cm ( in functie de grad de umplere)
500 lei
Zona mare 15x15 cm ( in functie de grad de umplere)
750 lei