Indepartare Tatuaje

Indepartare Tatuaje Laser Platforma Lumenis Stellar M22 | Drobeta Turnu Severin Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

 
   Indepartarea Tatuajelor

     Ce este tatuajul?
     Tatuajul reprezintă plasarea deliberată a culorilor permanente în piele pentru crearea unui anumit desen, reproducerea unui portret sau scrierea unui nume, mesaj, dată, etc. Tatuajele decorative sunt cele mai frecvente, însă tot în această categorie se încadrează și pătrunderea accidentală a unui material pigmentat sau pătarea pielii în urma folosirii soluției Monsel sau a cloritului feric pentru coagulare.

  
     Metode eficiente pentru scoaterea tatuajelor
     Sondajele de opinie indică faptul că jumătate dintre cei care au optat pentru un tatuaj cu ani în urmă regretă alegerea făcută și ar dori să-l îndepărteze. Motivele invocate sunt cel mai adesea legate de proasta execuție a tatuatorului sau modelul ales. Și cum industria medical estetică încearcă din răsputeri să răspundă oricăror solicitări, iată că tatuajele și-au pierdut atributul de “permanente”. La ora actuală, există numeroase aparate de îndepărtare a tatuajelor, cu diferite tehnologii și protocoale de tratament. Din acest motiv, specialiștii clinicii Elixir Medical Clinic au testat metodele existente pe piață de îndepărtare a tatuajelor și au ales drept o opțiune pentru pacienții clinicii si anume un laser care livrează impulsuri foarte scurte, de ordinul nanosecundelor, cu o eficiență extrem de crescută în îndepărtarea tuturor tipurilor de pigmenți ce pot alcătui un tatuaj si anume Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ cu Cap Laser Nd:YAG Q-Switched

 
 
 
 
       
                                   
                                             Cum se desfășoară o ședință de tratament cu laser Lumenis M22?
     Tratamentul are câteva variatii de la pacient la pacient, in functie de varsta, marime, tip de tatuaj, culoarea pielii pacientului, adancimea / suprafata tatuajului. Pe parcursul sedintei de indepartare a tatuajului, in cadrul clinicii Elixir Beauty Clinic, pacientul va purta ochelari de protectie. Preferabil, la prima vizita se va testa reactia cutanata la laser.
     Tratamentul consta in plasarea laserului la nivelul pielii si activarea impulsurilor. Numarul de pulsuri necesar este direct prorportional cu marimea tatuajului. Este nevoie de sedinte repetate la 6-8 saptamani. Sistemul laser M22. Gradul de disconfort variaza de la persoana la persoana, in functie de pragul sensibilitatii dureroase. De obicei, nu este necesar un management al durerii, insa, in functie de locatia , natura tatuajului, se poate folosi un anestezic topic.

     Ingrijire post-tratament
     Imediat dupa tratament, se poate aplica gheata. Se recomanda antibiotic topic sub forma de unguent sau crema. Ingrijirea este necesara timp de 7-10 zile post-procedura.
     De evitat: gratajul (scarpinarea) zonei tratate, daca apar vezicule sau cruste in suprafata este foarte important ca acestea să nu fie inlaturate, curatate cu produse abrazive pentru evitarea cicatrizarii defectuoase.
      Recomandari: Se aplica un bandaj/ plasture pentru a preveni abraziunea. Pe tot parcursul tratamentului este necesara fotoprotectia pentru a evita hiperpigementarea, in special în cazul pacientilor cu pielea mai inchisa la culoare.

     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

Preturi

durata - pret/minut
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsur
20 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Zona mica 5x5 cm ( in functie de grad de umplere)
250 lei
Zona medie 10x10 cm ( in functie de grad de umplere)
500 lei
Zona mare 15x15 cm ( in functie de grad de umplere)
750 lei