Vela Shape III

Velashape III Drobeta Turnu Severin Elixir Beauty Clinic va pune la dispozitie aparatul de remodelare corporala : VELASHAPE III . Acesta dispune de o tehnologie nonchirurgicala de tratare a zonelor cu celulita si laxitate cutanata (piele “lasata”). Cu peste 15 milioane de tratamente realizate la nivel global si zeci de studii clinice, VELASHAPE III s-a dovedit a fi un tratament complex, usor de tolerat, cu rezultate rapid vizibile, cu riscuri minime si fara timp de recuperare. VELASHAPE III are certificare CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA (US Food and Drug administration) pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor

           
                                                                   
 Tehnologia Velashape III


             Velashape 3 presupune imbinarea cu succes a 4 tehnologii de remodelare corporala pentru a obtine un tratament unic, sigur, rapid, placut si mai ales, eficient. Prin imbinarea inovativa a tehnologiei bazate pe lumina infrarosu, cu radiofrecventa, vacuumul pulsat si un masaj bland, aplicat cu presiunea corecta prin intermediul unor role mecanice, se obtin rezultate de invidiat.
            Velashape 3 este un tratament de remodelare coporala care merita incercat! Este momentul sa-ti faci o programare si sa-l incerci si tu. Nu uitati, rezultatele pot fi observate chiar de la primele sedinte!


            Velashape 3 - Celulita, coaja de portocala, laxitatea pielii, o problema a trecutului.

       
     Stiati ca majoritatea femeilor sufera de celulita, indiferent de varsta sau greutate?
              Afectiuni precum celulita si `coaja de portocala` pot acum fi tratate cu ajutorul aparatului Velashape 3. Acum poti sa scapi de celulita si sa pierzi centimetri* din circumferinta prin protocolul Velashape 3!
            Protocolul Velashape 3 este special conceput pentru cei care vor sa arate bine si au nevoie de rezultate rapide la nivel de tonifiere si pierdere din circumferinta. Cu un grad de succes dovedit clinic de 97%, si cu o piedere medie in circumferinta de 2 cm*, protocolul Velashape 3 este un tratament pentru toti cei care doresc un tratament eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat si este recomandat tuturor celor care doresc sa se tonifieze si sa scape de celulita si de aspectul inestetic de ‚coaja de portocala’.
            Velashape 3 este solutia pentru cei care vor sa elimine celulita, aspectul de `coaja de portocala’, precum si pentru cei care vor sa piarda eficient si rapid din centimetri* la nivelul circumferintei coapselor, pulpelor, soldurilor sau mijlocului.

            Ce este CELULITA?

            CELULITA este problema estetica a femeilor, indiferent de varsta, constitutie corporala, greutate, obiceiuri alimentare si conditie fizica. CELULITA este o conditie (nu o boala) reprezentata de prezenta tesutului adipos (gras) subcutanat cu aspect neregulat pe anumite zone ale corpului, in mod special la femei, dar si la barbati. Aspectul de “coaja de portocala” este creat prin prezenta septurilor fibroase (pereti de tesut conjunctiv) care separa grupurile de celule grase. Cauzele principale ale celulitei sunt: hormonii estrogeni (prezenta celulitei preponderent la femei), dietele repetate, deshidratarea, retentia de lichide, insuficienta venoasa cronica, ortostatismul prelungit, sedentarismul, consumul de contraceptive orale, variatiile de greutate, consumul crescut de zaharuri, obezitate.

            Ce zone se pot trata?
            Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita si laxitatea cutanata din urmatoarele zone ale corpului:

 • Abdomen
 • Coapse fata/ spate
 • Regiune fesiera
 • Gambe
 • Brate
 • Barbie dubla
            Pentru obtinerea unor rezultate optime la nivel de reducere semnificativa a startului adipos si al laxitatii cutanate, sunt in general necesare intre 4 si 8 sedinte. 

            Cum functioneaza Velashape 3?

            Aparatul Velashape 3 a fost dezvoltat prin inglobarea sigura si eficienta a 4 tehnologii de ultima generatie in materie de remodelare corporala pentru a crea un protocol ideal.Funcționează prin atingerea unei temperaturi specific țintite în interiorul pielii, determinând fibroblastele din derm să stimuleze producția de colagen nou, dar și creșterea metabolismului grăsimilor.

            
 

        

            Cat de repede observ rezultatele si cat persista acestea?
            Primele rezultate se observa chiar dupa prima sedinta. Atunci vei putea observa primele beneficii in special la nivel al aspectului pielii, textura acesteia fiind vizibil imbunatatita.
            Dupa 8 saptamani de la prima sedinta vei observa reducerea semnificativa a stratului adipos precum si a laxitatii cutanate. Studiile clinice au aratat ca prin protocolul Velashape 3 poti pierde aproximativ 2 centimetri din circumferinta abdomenului si pana la 1.5 centimetri din circumferinta coapselor.
            Dupa terminarea tratamentului iti recomandam o dieta bogata in fibre si vitamine alaturi de un stil de viata sanatos, precum si activitate sportiva sustinuta. Toate acestea, alaturi de lipsa unor variatii de greutate considerabile, te vor ajuta sa-ti mentii rezultatele timp indelungat.


    

      Care sunt principalele beneficii pe care ți le aduce tratamentul cu aparatul VelaShape 3?

 • eliminarea celulitei.

 • remodelarea corporală

 • tonifiere intensă

 • îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii.

 • reducerea laxității pielii.

 • reducerea grăsimii.


     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.


 


 
 

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret
3 sedinte
6 sedinte
Zona Mare (60 min)

60min - 800 lei

700 lei

600 lei

Zona Medie (30 min)

30min - 500 lei

450 lei

400 lei

Zona Mica (20 min)

20min - 300 lei

250 lei

200 lei