Tratament Viora Pristine

Microdermabraziunea este o procedura dermatocosmetica ce consta in exfolierea stratulului superficial al pielii, format din celule moarte. Prin microdermabraziune se indeprateaza toate impuritatile, se realizeaza o curatare profunda, astfel se realizeaza curatarea pielii dar si imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.

     Pristine ™ – sistem profesional 

     Microdermabraziunea Viora Pristine foloseste 10 capete diferite cu diamante adevarate (si nu pudra de diamante) pentru exfoliere si un sistem vacuum pentru eliminarea completa a celulelor moarte.

     Ce este microdermabraziunea?

     Microdermabraziunea este o procedura dermatocosmetica ce consta in exfolierea stratulului superficial al pielii, format din celule moarte. 
     Prin microdermabraziune se indeprateaza toate impuritatile, se realizeaza o curatare profunda, astfel se realizeaza curatarea pielii dar si imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.
     In acelasi timp se realizeaza o “intinerire” a tenului prin accelerarea proceselor naturare de producere a colagenului nou .

 


 

     Stratul superficial al pielii, cu celule moarte este indepartat, iar astfel membrana bazala este stimulata sa produca noi celule, deci practic pielea este stimulata sa se regenereze.
     In plus este capacitatea pielii de absorbtie a substantelor active din tratamnetele aplicate pe piele creste de pana la 24 ori, conform studiilor, ceea ce face ca microdermabraziunea sa fie considerata “punctul zero” in orice tratament cosmetic. 
     Acesta ofera o precizie a exfolierii de neegalat, fiind extrem de eficient, cu rezultate vizibile chiar de la primul tratament. 
     Nu produce iritatii sau disconfort, vacuumizarea elimina orice posibilitate de infectie, ofera posibilitate de personalizare a tratamentului.Tratamentul cu Pristine™ nu implica pulberi de cristale sau agenti iritanti care ar putea fi inhalati.Tratamentele sunt sigure, igienice si antialergice.

     

     In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Beauty Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin.

Preturi

*La pachetele de 3 si 6 sedinte preturile afisate sunt pentru o sedinta, toate preturile afisate sunt exprimate in Lei.

durata - pret/minut
Viora pristine
250 lei
Microdermabraziune Viora + RF Ifine Ochi EndyMed +Masca
350 lei
Microdermabraziune Viora+ RF Ifine + MiniShaper EndyMed +Masca
400 lei
Microdermabraziune Viora +RF Ifine EnduMed+UltraB+Masca
400 lei